AGENT VANZARI TRANSPORT INTERNATIONAL

S.C. ROMFRACHT SRL

31-08-2015 | EXPIRA LA 02-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentul gestioneaza un portofoliu de clienti si de furnizori. Pornind de la solicitarea clientilor, agentul incheie contracte de transport international rutier de marfuri, urmareste derularea acestora si indeplinirea targetului lunar de vanzari.


CERINTE

- OBLIGATORIU VORBIREA FLUENTA A LIMBII ENGLEZE / ITALIENE / FRANCEZE / SPANIOLE!!! INTERVIUL SE DESFASOARA IN LB. STRAINA !
- studii superioare finalizate;
- experienta in campul muncii de min. 3 ani;- utilizare uzuala PC - pachet Microsoft Office;- cunostinte relevante de geografie a Europei;- rezistenta la stres; proactivitate; automotivare permanenta; atentie distributiva;- bun negociator; comunicativ; fidel valorilor firmei;
- seriozitate; punctualitate;
- persoana dinamica orientata catre obiective;
- abilitati de organizare;
- capacitatea de a lucra atat independent cat si in cadrul unei echipe.


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachet salarial motivant;- posibilitatea construirii unei cariere de succes in cadrul unei firme recunoscute pe piata romaneasca si internationala a transporturilor pentru profesionalismul sau;- se asigura transportul dus-intors de la statia de metrou Republica. (Atentie! Interviul se desfasoara la sediul firmei!)


DESCRIEREA FIRMEI

Creata in 1996, S.C. ROMFRACHT S.R.L. este o companie de expeditii si transport rutier, maritim si aerian de marfa, cu capital 100% romanesc. S.C. ROMFRACHT S.R.L. realizeaza transporturi de marfa pe teritoriul Romaniei, precum si transport international de marfa din/spre Europa.
Romfracht este in cautare de oameni care vor sa se afirme si sa se dezvolte profesional intr-o companie in plina ascensiune care se bucura de un real succes.
Daca sunteti in cautarea unui post care sa va solicite la maxim într-un mod placut, a unei echipe libere de profesionisti, atunci ar trebui sa descoperiti posturile vacante la Romfracht.
Daca sunteti experimentat cu modul de lucru într-o companie sau sunteti un proaspat absolvent care este dornic sa invete ce se ascunde in spatele industriei transporturilor, sau pur si simplu sunteti in cautare de noi oportunitati, va invitam sa aplicati la unul din posturile oferite de compania noastra.