AGENT VANZARI – TELESALES / CALL CENTER

FCR MEDIA ON LINE SRL

27-07-2017 | EXPIRA LA 29-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Initierea apelurilor telefonice in vederea promovarii si vanzarii serviciilor si produselor companiei;
- Lansarea / confirmarea comenzilor ;
- Realizarea planurilor de vanzari;


CERINTE

- OBLIGATORIU minim 6 luni experienta intr-un Call Center sau in vanzari ;
- Domiciliu sau resedinta in Bucuresti sau jud. Ilfov;
- Cunostinte minime Microsoft Office si navigare pe Internet ;
- Abilitati de comunicare prin telefon.


BENEFICII OFERITE

- Contract de munca pe durata nedeterminata ( din prima zi ) ;
- Salariu de baza ( peste 1.500 lei ) + ( comision 10 - 20 % din incasari ) + bonusuri lunare de performanta ;
- IMPORTANT !!! Toate veniturile ( salariu fix + comision + bonusuri ) sunt inscrise lunar in contractul de munca, reprezentand un real si imediat avantaj in obtinerea unui eventual credit bancar ;
- Aprobare perioada de vacanta in aceasta vara, indiferent de data angajarii ( nu vor fi afectate planurile de vacanta )
- Siguranta locului de munca si respect fata de salariat ;
- Mediu de lucru modern, colectiv tanar, atmosfera exceptionala in cadrul companiei ;
- Program de lucru de luni pana vineri intre orele 08:30 - 17:00 ; Sambata, duminica si Sarbatori legale - liber ;
- Asigurare de sanatate ;
- Training de specialitate ;


DESCRIEREA FIRMEI

FCR Media On Line este partenerul de traditie si încredere al oricarei companii din Romania in domeniul serviciilor de publicitate și de informații de afaceri, ajutănd în principal IMM-urile in a alege corect parcursul în lumea de publicitate si marketing. Portofoliul nostru include o selecție largă de produse de informare, care să acopere toate nevoile de marketing și publicitate pentru întreprinderilor mici și mijlocii.

Cel mai accesat motor de cautare business din Romania, www.paginiaurii.ro , contine cea mai complexa baza de date business, respectiv informatii despre mai mult de 1,4 milioane de entitati juridice din tara noastra.

In prezent, reteaua de informare si servicii de publicitate business este formata din www.paginiaurii.ro ; www.paginialbe.ro ; www.medguru.ro ; www.websiteguru.ro , inregistrand peste 35 mii de vizitatori unici pe zi.

FCR Media On Line este un membra a grupului FCR Media înregistrată în Estonia ca furnizor de servicii media digitale în 12 țări. In prezent serviciile noastre sunt prezente pe piata de business din Irlanda, Suedia, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania, România, Rusia, Ungaria și Croația. În luna iulie 2015, grupul FCR Media sa extins în Uruguay și America Latină.

Compania noastra operează cu metode moderne de lucru, răspunde repede la schimbările de pe piața romaneasca și în mod constant, investește în formarea și petrecerea timpului liber a personalului său.