Agent vanzari patiserii cofetarii si ingrediente industria alimentara

EDISON COMPANY SRL

18-12-2015 | EXPIRA LA 17-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentul de vanzari mentine relatia directa cu un portofoliu de clienti. Contacteaza clientii si potentialii clienti in vederea preluarii comenzilor, mentine legatura cu departamentul logistica pentru confirmarea livrarilor si urmareste incasarile. Mentine si dezvolta portofoliul de clienti.

Optional: permis conducere cat. B si cunoasterea orasului unde activeaza.

Necesar: lucru la calculator, procesare documente, word, excel, Internet, preluare comenzi prin telefon, urmarire stadiu comenzi, solduri clienti, corespondenta.

Program de lucru L-V 8-18 , va rog nu sunati, trimiteti orice informatie pe email.


CERINTE

Seriozitate maxima si respect fata de clienti si colectiv. Experienta in vanzari, in special ingrediente pt industria alimentara. Candidatul pentru acest post trebuie sa fie o persoana cu abilitati de comunicare foarte bune, sigura, harnica, constiincioasa, spirituala. Este de dorit experienta pe un post similar. Target de contacte zilnice.


BENEFICII OFERITE

Telefon, masina pentru deplasari la clienti localizata GPS. Bonusuri la indeplinire target sau volum incasari. Se lucreaza pe un salariu fix plus comision din incasari.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1993 Edison Company este importator si distribuitor de ingrediente pentru industria alimentara cu precadere condimente, grasimi, materii prime pentru patiserii si cofetarii etc. Suntem o echipa unita destul de mica, unde oamenii sunt priviti individual nu ca o marca sau un numar. Oferim respect angajatilor si ne dorim acelasi lucru din partea lor. Cautam sa angajam oameni cat mai seriosi care isi doresc stabilitate financiara, dornici sa faca treaba intr-un colectiv unit. Apreciem colaborarile pe termen lung, avem deja 3 pensionati.