Agent Vanzari Bucuresti

UPA Solutions

07-07-2016 | EXPIRA LA 06-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Are o atitudine respectuoasa fata de client, ia act de toate observatiile clientului si le comunica sefului ierarhic, adopta o conduita adecvata fata de orice persoana cu care intra in contact, pe toata perioada desfasurarii activitatii.
- Desfasoara o activitate adecvata de vanzari si isi foloseste toate abilitatile pentru a vinde produsele catre clienti.
- Realizeaza vanzarea si promovarea produselor companiei, în vederea atingerii targetului lunar de vânzări.
- Preia comenzile de la clienti si le transmite la depozit.
- Contactează clienţii potentiali pentru a vinde şi/sau promova produsele companiei, castiga noi clienti. Informeaza seful ierarhic despre aparitia unui potential client.
- Intocmeste si transmite, la termenele stabilite rapoartele si situatiile solicitate de superiori
- Raporteaza saptamanal acţiunile si prezenta concurenţei


CERINTE

Realizarea obiectivelor de vânzări în teritoriul alocat, menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor cu clienţii şi identificarea de noi clienţi, promovarea politicii de vanzari si a standardelor de calitate, in scopul dezvoltarii afacerii in zona de responsabilitate si obtinerii de rezultate pozitive.

- Studii medii (studiile superioare reprezinta avantaj) – minim liceu + BAC
- Carnet de conducere categoria B
- Experienta in vanzari minim 2 ani, de preferat intr-o companie FMCG


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv
- Capacitate de organizare si planificare
- Orientarea catre client si realizarea obiectivelor
- Abilitati de comunicare si negociere
- Competitiv
- Persuasiv
- Atitudine proactiva


DESCRIEREA FIRMEI

UPA Solutions este o companie romaneasca ce oferă o gamă largă de servicii printre care furnizarea de servicii de recrutare, selecție de personal și formare profesională.

Compania aflată în continuă dezvoltare are în prezent un număr de 12 colaboratori în patru centre de contact, Bucureşti, Botoşani, Brăila şi Alba Iulia, urmând să deschidă în perioada următoare, noi puncte de lucru. Expertiza echipei din cadrul UPA Solutions în domeniul serviciilor de resurse umane permite companiei noastre să asigure servicii de calitate alături de garanția identificării candidaților potriviți dinamicii companiilor-client.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.upasolutions.ro