Agent vanzari

DAMISA CONSTRUCTII SI MATERIALE SRL

31-05-2017 | EXPIRA LA 02-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti pe zona alocata (constructori, revanzatori, clienti finali, etc) ;
-Prospectarea pietei si promovarea produselor companiei (materiale de reparatii, protectii si impermeabilizari suprafete beton si finisaje) si a lucrarilor de executie ;
-Negocierea conditiilor de livrare, modalitatilor de plata, termenelor de livrare si de plata, respectand procedurile firmei ;
-Realizarea targetului de vanzari alocat;
-Participa activ la identificarea santierelor si clientilor ;
-Disponibilitate deplasari.


CERINTE

- Limba engleza
-Studii superioare (reprezinta un avantaj studiile in domeniul tehnic) ;
-Persoana comunicativa, cu abilitati de analiza si organizare ;
-Permis de conducere categoria B.
-Intocmeste si transmite conducerii firmei rapoarte privind activitatea desfasurata;
-Experienta relevanta in vanzari materiale de constructii sau in domeniul constructiilor reprezinta un avantaj;
-Portofoliu de client reprezinta un avantaj;
-Orientare catre clienti si nevoile lor;
-Responsabilitate, implicare si seriozitate;
-Spirit de echipa, flexibilitate si perseverenta.


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial negociabil in functie de experienta, rezultate.


DESCRIEREA FIRMEI

SC DAMISA CONSTRUCTII SI MATERIALE SRL a luat fiinta in anul 2013 ca o societate cu capital privat romanesc al carei domeniu principal de activitate in constituie lucrarile speciale de constructii.
Compania noastra pune la dispozitie sisteme de hidroizolatii si reparatii pentru constructii vechi sau noi, atat in domeniul industrial cat si civil. Portofoliul nostru de produse acopera o gama larga de solutii performante pentru hidroizolare structuri purtatoare de apa sau zone cu umiditate ridicata, reparatii structuri de beton sau caramida cu mortare speciale, etansari de rosturi, lucrari de injectii pentru oprirea scurgerilor de apa, consolidare structurala, pardoseli in industria alimentara, spatii publice si comerciale, terenuri de sport, parcari sau spatii de birouri, hidroizolatii terase si piscine etc.
Principalul furnizor de materiale este compania spaniola DRIZORO SAU, cu sediul in Madrid, Spania, infiintata in anul 1977, membra a Spain Green Building Council din 8 octombrie 2009.
Cunostintele echipei manageriale precum si a tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 13 ani in domeniul hidroizolatiilor,.
Proiectate si dezvoltate pentru mediul concurential din domeniul constructiilor, produsele si serviciile firmei au reusit sa se impuna pe anumite segmente ale pietei, aducand in portofoliul clientilor nume precum: Compania de Apa Arad SA, S.S.H. Hidroserv S.A.,Hidroconstructia S.A.,Electrogrup S.A., Idecon SAU, Danya Cebus SRL si altii.

Mentionam ca acesti beneficiari au intrat in portofoliul firmei ca urmare a relatiilor pe care echipa de conducere le-a promovat in timp si a unei strategii de marketing orientate catre clienti.