Agent transporturi externe

MIDORI TRADING SRL

20-12-2010 | EXPIRA LA 26-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- executarea comenzilor de transport rutier furnizate de clientii firmei sau obtinute din piata;
- dezvoltarea portofoliului de comenzi prin atragerea de noi clienti;
- urmarirea comenzilor executate pana la incasarea c/val. acestora;
- procesarea documentelor necesare bunei desfasurari a activitatii;
- raportarea periodica a activitatii;


CERINTE

Ne dorim in cadrul echipei persoane active, dinamice, ce au experinta in intermedierea transporturilor internationale de marfa , persoane ce poseda cunostinte cel putin medii de limba engleza, cu capacitatea de a-si organiza timpul si spatiul de lucru (documentele aferente postului) ; bune abilitati de operare pc (Office, internet).
Alte abilitati necesare: gandire logica, putere de convingere, seriozitate, bun negociator, abilitatea de lucru in echipa.

Studii superioare finalizate, de preferinta pe profil tehnic sau economic.


BENEFICII OFERITE

in functie de performante


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie privata cu capital romanesc infiintata in 2007. Domeniul principal de activitate consta in importul si distributia de echipamente si sisteme pentru telecomunicatii.
Anul 2010, ca urmare a interactiunii cu diferite firme de transport si case de expeditii in cei 4 ani de activitate, a venit cu necesitatea dezvoltarii unui nou canal de bussines – expeditiile interne si internationale.
Experienta acumulata in cei 4 ani de activitate ne confera un plus valoare in raportul cu actuali sau viitori clienti.
In calitate de expeditori interni si internationali ne ocupam cu transportul multimodal rutier, maritim si aerian de mǎrfuri. În prezent, compania se afla într-un proces de dezvoltare, urmǎrindu-se creşterea cotei de piaţǎ şi atingerea standardelor internaţionale privind nivelul serviciilor prestate.