AGENT TRANSPORT

Sc Complete Cargo Srl

08-06-2015 | EXPIRA LA 10-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Titularul postului are rolul de a contracta ,superviza si finaliza comenzi de transport primite de la clienti, precum si de luare a deciziilor in negocierea preturilor si conditiilor de transport cu clientii / parteneri straini in derularea procesului de transport intern / international;
- Trimite prezentari prin email catre clienti;
- Pastreaza legatura cu clientii telefonic/ email.
- Prospecteaza permanent piata in vederea identificarii de noi clienti;
- Intocmeste rapoarte saptamanale privind activitatea desfasurata


CERINTE

- Experienta in domeniu constituie avantaj;
- Buna cunoasterea a limbii engleze, germane, italiene, spaniole ( constituie avantaj)
- Cunostinte operare PC ( Obligatoriu)
- Cunoasterea documentelor specifice in domeniul transport de marfa;
- Cunoştinţe despre operaţiuni import/export
- Cunoasterea pietei de clienti;
- Capacitatea de a lucra cu oamenii, rabdare, atentie, corectitudine, punctualitate, seriozitate, disciplina.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania COMPLETE CARGO este una dintre cele mai cunoscute societati in organizarea de transporturi rutiere internationale de marfuri in Europa, atat in tarile din Uniunea Europeana, cat si in spatiul extracomunitar.
Compania noastra efectueaza transporturi in regim grupaj/incarcare partiala sau camion complet, avand capacitati de incarcare pana in 24 tone, pentru toate tipurile de marfa.
Compania este licentiata pentru intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri si detine in portofoliu peste 500 de clienti activi si peste 800 de firme de transport contractate, din diverse tari si locatii ale Europei.Beneficiem de o retea extinsa de parteneri si subcontractori cu experienta in transport international. Efectuam transporturi in conditii optime: incarcari si livrari de marfa in termen. In baza noastra se inscrie un numar variat de societati al caror parc auto poate efectua toate tipurile de transporturi.