Agent Recuperare Creante

CONSULTEAM ROMANIA

07-07-2014 | EXPIRA LA 06-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru unul dintre clientii nostri, lider mondial în domeniul sau de activitate, cu o experienţă de peste 100 de ani, recrutam Agent Recuperare Creante.

Obiectiv: Contactarea prin telefon a clientiilor care au intarziat plata, obtinerea rapida a platilor si realizarea permanenta a unui plan de plati. Scopul este protejarea intereselor economice ale companiei si evitarea transferarii debitelor in contencios.

Agentul Recuperare va beneficia de suportul colegilor din departamentele specializate, precum si de instrumente interne pentru crearea unei imagini de ansamblu asupra clientului: facturare, contracte, informatii de curierat, diferite interventii, etc.
Fiecarui agent ii va fi alocat un portofoliu de clienti si diversele actiuni pe care trebuie sa le indeplineasca (apeluri telefonice, activitati de curierat, etc) care fac parte din planul de activitati/ actiuni la nivelul intregului departament.
Agentul trebuie sa isi adapteze discutia telefonica, sa foloseasca tonul si discursul adaptat clientului, precum si etapei procesului de recuperare / vechimea debitului.

Sarcini zilnice:
Contactarea clientilor pentru achitatea facturii, folosind un ton ferm, dar politicos
Analiza situatiei debitorului (istoricul eventualelor litigii, a apelurilor, ultimelor plati, etc.) inaintea efectuarii apelului sau in timpul acestuia, astfel incat sa isi adapteze discursul si sa aduca argumente relevante/ pertinente
Actualizarea diferitelor sisteme si situatii statistice, astfel incat baza de date sa fie permanent actualizata - pentru o comunicare pe termen lung cu debitorul
Identificarea informatiilor relevante despre clienti (eventuala pierdere a locului de munca, etc)

Competente necesare:
Cunoasterea procedurilor specifice pentru identificarea informatiilor relevante despre clienti
Comunicarea adecvata cu clientii astfel incat sa fie atinse obiectivele specific activitatii zilnice
Inaintea inceperii activitatii, , agentul va beneficia de un program de instruire privind procedurile de lucru si structura organizatiei .

Competente de relationare:
Folosirea argumentelor relevante in conversatia cu debitorii pentru rezolvarea pe cale amiabila
Empatie pentru construirea unei relatii de incredere cu debitorul
Comunicarea pro-activa, managementul conflictelor
Abilitatea de negociere, adaptandu-se interlocutorului si situatiei respective, eventual crearea unui plan de plati pe care sa il monitorizeze ulterior
Identificarea situatiior dificile si reazolvarea acestora conform procedurilor interne


CERINTE

Experienta in domeniul recuperarii creante (de preferat minim 2 ani)
Cunoasterea limbii franceza - nivel avansat


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachet salarial avantajos, scolarizare in strainatate, contract pe perioada nedeterminata si un mediu de lucru motivant - care sustine activ dezvoltarea profesioanala si personala


DESCRIEREA FIRMEI

Recruiting Agency. ConsulTeam is part of VEDIOR GROUP. We offer our clients a broad range of professional services, including: HR Consulting, Personnel Recruitment, Executive Search, Training , Payroll & Personnel Administration. We seek motivated people whose attitude and problem-solving skills show strong potential for success.