Agent recrutare studii calitative

SC IPSOS RESEARCH SRL

14-05-2013 | EXPIRA LA 16-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul consta in recrutarea de persoane conform specificatiilor proiectelor de cercetare calitativa, in vederea participarii acestora la discutii de grup sau individuale.

- Aplicarea chestionarelor de recrutare pe teren conform specificatiilor studiului (criterii de selectie, cote), respectand termenele limita;

- Raportarea periodica a activitatii;


CERINTE

- Disponibilitate de a lucra pe teren, in medie 2h/zi;
- Abilitati de comunicare si relationare cu oamenii;
- Atentie la detaliu;
- Seriozitate, punctualitate.


BENEFICII OFERITE

- Program flexibil (part-time);
- Posibilitate de promovare;
- Training de specialitate la inceputul proiectului.


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos Research este filiala din Romania a grupului Ipsos si o agentie full services de cercetare de piata specializata in realizarea de studii prin utilizarea metodologiilor offline. Compania a fost infiintata in anul 2012 si s-a format prin achizitia de catre grupul Ipsos a Synovate, in luna octombrie 2011.

Ipsos Research ofera clientilor servicii calitative si cantitative prin utilizarea unui mix de metode de culegere a datelor (CAPI/CATI/, CLT, mobile, online s.a.), studiile sale acoperind atat clientii locali cat si clientii internationali, veniti prin reteaua Ipsos in cadrul studiilor multicountry. Echipa Ipsos Research beneficieaza de expertiza mai multor cercetatori seniori, atat pentru studii calitative cat si pentru cele cantitative, acestia fiind expusi in mod constant la traininguri de noi solutii inovative de cercetare, cu scopul de oferi clientilor cele mai bune servicii.


*** Ipsos este a 3-a cea mai mare companie globala independenta specializata in studii de cercetare de piata cu prezenta in 84 de tari, 16.000 de angajati permanenti si peste 5.000 de clienti la nivel global. Mai multe detalii despre Ipsos puteti gasi accesand www.ipsos.com.