Agent Imobiliar

COMPANIA GALAXY IMOB

24-02-2011 | EXPIRA LA 18-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- identifica nevoile clientilor
- creeaza oferte personalizate
- negociaza cu potentialii clienti

Agent imobiliar ce poate sa lucreze intr-o echipa tanara si dinamica cu pregatire de specialitate si o logistica corespunzatoare domeniului imobiliar. Cerinte: Agent imobiliar cu experienta in domeniul imobiliar. Dorinta de afirmare, putere de munca, rezistenta la stres si lucrul cel mai important - SINCERITATE


CERINTE

- cunostinte in domeniul imobiliar
- limba engleza-nivel mediu
- o alta limba de circulatie internationala reprezinta un avantaj
- cunostinte de operare PC
- minim 1 an experienta pe un post similar


BENEFICII OFERITE

Bonusuri: - laptop; - camera digitala foto; - telefon mobil; Se ofera prime si bonusuri daca se depaseste planul incasarilor stabilit pentru fiecare agent.Bonusuri: -salariu fix net 300 Euro -comision 50-60%,in functie de experienta -telefon mobil(1000 minute incluse) -publicitate agresiva conform sferei de interes -birou si laptop personalizat -sediu reprezentativ in Cotroceni.


DESCRIEREA FIRMEI

5 ani, 60 luni, 240 saptamani, 1680 zile si nopti.

Atat a durat recunoasterea partenerilor nostri.

Multumim partenerilor si concurentilor nostri. Fara ei nu am fi fost atat de performanti!

Am trecut de la clasicul ???vanzator de adrese??? la analiza imobiliara, dublata de cunoasterea amanuntita a pietei, avand solutii complete pentru problemele partenerilor nostri.

Dupa ce am reusit sa asiguram linistea caminului dumneavoastra, din decembrie 2008 va propunem solutii pentru afacerea dumneavoastra.

Astazi Galaxy Imob este un partener recunoscut pe segmentul comercial datorita increderii reciproce. Sa nu uitam, ???cumparam si vindem incredere!???

Din octombrie 2009 va propunem solutii pentru segmentul industrial, alaturandu-se echipei colegi pe care cu siguranta ii veti recunoaste ca fiind profesionisti.



G andim
A nalizam
L ucram
A profundam
X probleme
Y solutii
I mpreuna
M eritam
O ricand, oricum
B anii



George David ??? Fondator Galaxy Imob