Agent de vanzari (m/f)

C. & E. FEIN GmbH

17-03-2015 | EXPIRA LA 18-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

 Responsabil cu comercializarea produselor FEIN în zona de sud a României (București, Craiova, Alexandria, Giurgiu, Calarași) sau în zona de est a României (Galați, Brăila, Constanța) în funcție de apropierea față de localitatea de domiciliu
 Prezentări cu microbuzul pentru demonstrații practice la utilizatorii finali și la comercianți
 Elaborarea analizelor de piață în domeniul industriei metalurgice și a renovării/amenajării pentru zona de comercializare
Din această calitate veți raporta direct la Area Sales Manager din Germania. Activitatea dumneavoastră de călătorie reprezintă 80%.


CERINTE

 Diplomă de licență în domeniul tehnic sau pregătire asemănătoare
 Cunoștințe bune de limba engleză sau germană vorbit și scris
 Experiență de succes în comercializarea produselor tehnice de marcă complexe.


BENEFICII OFERITE

Vă oferim o activitate multilaterală, interesantă și variată într-o echipă de succes, dedicată și cooperantă.

Vă rugăm să vă trimiteți candidatura completă împreună cu așteptările dumneavoastră salariale în limba engleză la domnul Elvis Prosic (E-mail: personal@fein.de). Acesta vă stă cu plăcere la dispoziție pentru clarificări telefonice.
C. & E. FEIN GmbH, Reprezentanță România, Str. Buzești, nr. 50-52, et.11, Ap. Mod 107
Sector 1, 011015 Bucuresti
Telefon: +491749099717 / E-mail: personal@fein.de


DESCRIEREA FIRMEI

Fein. La noi, invenţiile au tradiţie. Dezvoltarea de idei creative - realizarea de transpuneri în practică. Astfel rezultă permanent soluţii brevetate şi distinse pentru sortimentul nostru de scule electrice premium. FEIN este specialistul când vine vorba de scule electrice profesionale şi extrem de fiabile, precum şi soluţii speciale pentru diverse aplicaţii. O tehnică inovatoare, combinată cu un design premiat şi o calitate recunoscută la nivel mondial.