Agent de vanzari

cv30

06-10-2014 | EXPIRA LA 08-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Te consideri un bun vanzator? Vrei sa lucrezi alaturi de un colectiv tanar? Vrei sa imbini distractia cu munca? Ai raspuns "DA" la toate cele trei intrebari? Atunci te invitam sa faci parte din echipa cv30!

Cautam o persoana activa si motivata, cu abilitati de comunicare si negociere, cu spirit de echipa si dorinta de succes, pentru a promova impreuna cel mai inovativ program educational.

Daca vei fi entuziast fata de activitatea pe care o vei desfasura si te vei orienta catre obtinerea de rezultate bune in vanzari, cv30 iti ofera mari sanse de a obtine castiguri frumoase.


CERINTE

Echipa noastra te asteapta sa prezentati si sa vindeti impreuna, in liceele din toata tara, ghidul de cariera cv30. Remuneratia va fi pe baza de comison - 10% din valoarea vanzarilor tale.


DESCRIEREA FIRMEI

cv30.co ofera studentiilor si elevilor cel mai bun mod de a-si planifica cariera si de a gasi programele de studii ce ii intereseaza, prin doua metode fun si inovative.
CV - userii calatoresc in timp si isi creaza CV-ul ca si cand ar avea 30 de ani. In cativa pasi simpli, ei pot afla traseul ce trebuie urmat pentru a acumula cunostintele si experienta necesare pentru a deveni profesionisti intr-un domeniu de care sunt pasionati.
Catalogul online cv30 cuprinde informatii complete despre mii de programe de licenta, master, doctorat, cursuri online & offline, burse, internship-uri, atat din România, cat si din Uniunea Europeana sau SUA.