Agent de vânzări - (sales representantive)

S.C.FITT FLABELOS S.R.L.

05-12-2014 | EXPIRA LA 04-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Atribuţia cea mai importantă reprezintă dobândirea clienţilor, expunerea aparatelor pentru a fi încercate, respectiv îndemnarea la folosirea acestora în sistem leasing, la închirierea sau achiziţionarea aparatelor. Elaborarea strategiei de vânzări şi construirea echipei.
- Evaluarea, cunoaşterea temeinică şi căutarea potenţialului, activităţilor posibililor clienţi de pe piaţă.
- Păstrarea legăturii, personal şi telefonic, cu partenerii existenţi, dobândirea de clienţi noi.
- Prezentarea către clienţi a ofertei, convingerea, în urma a mai multor runde de negocieri, a celor care iau decizii
- Gestionarea încheierii contractelor
- Urmărirea proiectelor
- Iniţierea ideilor de produse, dezvoltarea serviciilor
- Întocmirea şi depunerea regulată, la termen, a rapoartelo


CERINTE

- Candidatul ideal are experienţă în vânzări, este bine informat şi are cunoştinţe locale excelente, dispune de o reţea extinsă de contacte, are o poziţie avantajoasă în industria frumuseţii şi hotelieră. O altă cerinţă reprezintă un trecut de succes în vânzări, care poate fi justificat prin referinţe. În cazul în care candidatul prestează o muncă productivă, acesta va avea posibilitatea de a avansa într-o poziţie de conducere în vânzări, astfel este posibilă o cooperare pe termen lung.
- Căutăm colaboratori care sunt motivaţi în a demonstra într-un domeniu nou. Oferim o carieră profesională sigură, de lungă durată, care poate fi realizată la o firmă dinamică, cu o atmosferă familială.
- Minimum studii medii
- Cel puţin 3 ani de experienţă în vânzări
- Loc de muncă care poate fi verificat, dovedit prin referinţe
- (Limba maghiară constituie avantaj)
- Permis de conducere cat. B


BENEFICII OFERITE

- Salariu de bază
- Venituri atractive în funcţie de performanţă
- Notebook, telefon, iar după perioada de probă, maşină
- Posibilitate de dezvoltare profesională serioasă, cursuri de formare continuă.


DESCRIEREA FIRMEI

- Societatea FIT FLABéLOS S.R.L. este prezentă în România din anul 2013, sediul acesteia fiind la Oradea. Această firmă cu câţiva angajaţi se ocupă cu comercializarea exclusivă a aparatelor cu vibraţie corporală.
- Atuul nostru constă în faptul că nu avem concurenţă pe acest segment şi ne putem dezvolta rapid, graţie clientelei noastre care creşte încontinuu. Acest lucru se datorează, pe de o parte, societăţii-mame din Singapore, OTO BODY CARE, care ne asigură fondul, pe de altă parte, experienţelor practice dobândite în ultimul an şi jumătate.
- Echipa noastră tânără, dinamică este dezvoltată, extinsă potrivit obiectivelor noastre, în prezent, căutăm colegi cu experienţă în vânzări directe şi care pot fi verificaţi din punct de vedere profesional, pentru funcţia de agent de vânzări.
Aplicare: Vă rugăm să trimiteţi un curriculum vitae cu poză şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: office@flabelosromania.com, iar în câmpul „subiect” să scrieţi “Vânzător FLABéLOS“!
www.perfectfitromania.ro