Agent de securitate

S.C. NITRO GUARD SECURITY S.R.L.

14-08-2015 | EXPIRA LA 16-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societatea noastra angajeaza pentru obiectivele din Bucuresti, agenti de securitate, barbati cu varsta cuprinsa intre 20-50 ani, studii minim 8 clase, cu sau fara atestat, din Bucuresti. Salariu motivant.

Responsabilitati:
-sa pazeasca obiectivul incredintat;
-sa controleze/patruleze/intervina in caz de necesitate;
-sa raporteze catre seful ierarhic superior;
-sa poarte uniforma si insemnele distinctive numai in timpul serviciului;
-sa nu se prezinte la serviciu sub influienta bauturilor alcoolice si nici sa nu consume astfel de bauturi in timpul serviciului;
-sa nu absenteze fara motive temeinice si fara sa anunte, in prealabil, conducerea societatii;
-sa execute intocmai dispozitiile sefilor ierarhici si sa fie respectuos in raporturile de serviciu;
-sa execute in raport cu serviciul paza obiectivului, bunurile sau valorile pazite, orice alte sarcini care i-au fost incredintate potrivit planului de paza.


Telefon de contact : 021/330.20.52; 0730.011.168; 0733.003.060


CERINTE

- varsta cuprinsa intre 20-50 ani;
- studii minim 8 clase;
- cu sau fara atestat de paza;
- din Bucuresti.


BENEFICII OFERITE

Se ofera salariu atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

NITRO GUARD SECURITY este o societate cu o experienta de peste 7 ani in domeniul pazei si securitatii obiectivelor, bunurilor, valorilor si al persoanelor.
Cu un portofoliu de clienti impresionant, societatea noastra pune accent nu doar pe calitatea agentului de pază individual, ci şi pe cea mai evoluată tactică operativă de echipă, fapt reflectat în obţinerea certificatelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 SI ISO 27001, precum şi prin alocarea “CODULUI NATO DE AGENT ECONOMIC“, atribuit de Biroul Naţional de Codificare din cadrul Ministerul Apărării Naţionale.
Societatea dispune de dispecerat modern care funcţionează pe baza liniilor telefonice fixe / mobile / GPRS, de echipaje de intervenţie rapidă şi de sisteme de supraveghere ultramoderne.