AGENT COMERCIAL

RELAD

02-01-2009 | EXPIRA LA 08-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Negocierea si incheierea de contracte in vederea atingerii obiectivelor de vanzare pe zona arondata;
- Urmarirea corelarii intre comanda preluata de la clienti si produsele facturate catre acesta;
- Urmarirea programarilor de plati agreate cu clientii, in vederea recuperarii creantelor si corelarii acestora cu valoarea comenzilor preluate de la acestia;
- Gestionarea portofoliului de clienti si cresterea acestuia prin castigarea de noi clienti.


CERINTE

- Studii superioare;
- Experienta de minim un an in vanzari; experienta in domeniul farmaceutic constituie un avantaj;
- Carnet de conducere - categoria B;
- Cunostinte PC;
- Atitudine pro-activa, abilitati de comunicare la toate nivelele;
- Bune abilitati de negociere;
- Rezistenta la stress.

Mentionam ca sediul depozitului se afla la Ciorogarla.


BENEFICII OFERITE

Compania ofera un mediu de activitate dinamic si propice dezvoltarii profesionale, un pachet salarial cu posibilitati de crestere in functie de rezultate, masina de serviciu, telefon mobil.


DESCRIEREA FIRMEI

RELAD este unul dintre liderii pietei romanesti de import si distributie de produse farmaceutice si parafarmaceutice. Astazi compania comercializeaza peste 6000 de produse catre 4000 de clienti (farmacii si spitale), situati pe intreg teritoriul Romaniei. RELAD are puncte de lucru in 16 din cele mai mari orase din tara, avand o echipa formata din peste 800 de profesionisti. Misiunea RELAD este sa contribuie permanent la imbunatatirea sistemului de sanatate national, printr-o inalta calitate (certificata cu standardul ISO 9001:2000) a distributiei si comercializarii produselor farmaceutice, in beneficiul pacientilor, al partenerilor si al sau, in egala masura.
Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, profesionista, dinamica si unita, sa iti construiesti o cariera intr-un domeniu de perspectiva, intr-o companie care iti ofera sansa de a te dezvolta profesional si personal, incearca-ti sansa! Te asteptam in echipa RELAD! Succes!