Agent

MIBO TOP ASIG AGENT DE ASIGURARE SRL

26-10-2011 | EXPIRA LA 25-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

REFORMA SANATATII, probabil ultima reforma din Romania, o modalitate sigura si legala de a te imbogati. Pentru asta e nevoie de daruire si persuasiune. Impreuna putem face o echipa, nu doar un grup!!!
Cautam agenti pentru oportunitatile care vor aparea.
In 2012 urmeaza reforma sistemului de sanatate: 20 de milioane de oameni care trebuie sa adere, obligatoriu si gratuit.
1. Devino agent si recruteaza agenti in perioada de constituire a echipei.
2. Avand o echipa mare (in prezent 90.000 agenti in toata tara), vom avea o acoperire larga.
3. Datorita acestui numar, casele private de sanatate vor plati comisioane foarte mari, pentru a pune mana pe aceste adeziuni. Si nu trebuie sa-l convingi pe client, nu trebuie sa-i vinzi nimic, trebuie doar sa-l ajuti sa-si aleaga asiguratorul potrivit. Oricum toata lumea va sti ca trebuie sa faca acest lucru! Este obligatoriu si gratuit! Vei strange adeziunile finale ale familiei tale, prietenilor, colegilor de servici sau facultate si vei face bani seriosi pentru prestatia ta. De ce sa lasi semnaturile lor pe mana altor agenti? Deasemenea poti face si tu agenti la randul tau, astfel iti dezvolti reteaua proprie, iti aduci venituri in plus. Ca idee, comisionul la reforma pensiilor din 2007 a variat intre 80-300 ron. Sa presupunem ca: aveti in familie aproximativ 20 membri, adaugati 10 prieteni buni, 10 vecini si 10 colegi de munca. Ajungeti la peste 50 persoane din jurul dvs de la care puteti lua semnaturile in prima zi a reformei. La acestia sigur poti ajunge, la mai multe persoane depinde doar de tine. De ce sa devin agent? Semnaturile apropiatilor tai vor fi ale tale. Vei castiga un comision pentru fiecare adeziune, mai bine decat sa castige alti agenti sau nimeni. In plus si tu poti recruta agenti la randul tau, asa cum o fac si eu. Pentru mai multe detalii,schema de bonusare,formulare de inscriere,nu ezitati sa ma contactati. reforma.sanatatii2011@gmail.com
Ne construim echipa pentru a ocupa tot teritoriul Romaniei prin agentii nostri. Deci esti bine-venit in echipa noastra din orice parte a tarii te afli.


CERINTE

1. Persoana dornica de a face atat de multi bani cat isi propune(ex. motivat sa-si cumpere masina noua)
2. Atitudine pozitiva, incredere in sine
3. Foarte activ, energic
4. Disciplinat,ordonat (sa faci lucruri care nu-ti plac)


BENEFICII OFERITE

- Remuneratie pe masura implicarii
- Timpul de lucru ti-l impui tu
- Oportunitatea de a te dezvolta intr-o companie de mare succes pe piata europeana.

Motto : Resursele umane reprezinta parghia catre succes a unei companii.
Nu aplicati aici, TOATE APLICATIILE SE TRIMIT PE ADRESA : reforma.sanatatii2011@gmail.com


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de asigurare