Administrator Sistem

Media Sat

29-11-2009 | EXPIRA LA 05-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Administrare, instalare servere de aplicatii pe care sunt gazduite aplicatiile care deservesc serviciile Computer telephony, SMS si aplicatiile conexe (ex. Statii de lucru, servere de aplicatii auxiliare ftp, routers, etc.)
Backup/Mentenanta periodica a serverelor pe care sunt operate servicii live;
Interventie in cazul aparitiei unei sesizari legate de proasta functionare sau defectiune a unui serviciu/aplicatii dintre cele care intra in domeniu de responsabilitate (computer telephony, SMS, aplicatii conexe);


CERINTE

Absolvent facultate cu profil tehnic;
Cunostinte MySQL, SQL Server, PL SQL nivel mediu ¿¿¿ avansat
Cunostinte networking
Cunostinte de administrare si instalare Linux si aplicatii Linux;
Persoana responsabila si ordonata;
Rezistenta la stres;
Spirit de echipa;
Flexibilitate;


DESCRIEREA FIRMEI

MEDIA SAT este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.

Fondata in 1997 si avand un capital integral privat, MEDIA SAT ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, servicii Call Center si pana la integrare de platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.

Parte a grupurilor MEDIA PRO si COMPUTERLAND, MEDIA SAT a avut o cifra de afaceri in 2006 de 6,7 milioane EUR si un Profit Net de 10% din cifra de afaceri.

Furnizand servicii de INTERNET din 1997 si servicii de telefonie inca din 1998, dinaintea liberalizarii - in baza unei autorizatii de grup inchis, MEDIA SAT este unul dintre deschizatorii de drumuri in zona acestor servicii, dezvoltand competente deosebite prin furnizarea de servicii customizate la clienti.

MEDIA SAT este specializata in oferirea de servicii profesionale catre piata Business, atat infrastructura proprie cat si parteneriatele strategice realizate dandu-i posibilitatea sa raspunda cu solutii optime nevoilor clientilor nostri.