Administrator Sistem

VEL PITAR

20-10-2009 | EXPIRA LA 19-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Te asteptam printre noi, pentru a te ocupa de urmatoarele activitati:
- Asigurarea functionarii si dezvoltarii retelei de calculatoare locale in cadrul punctului de lucru din Bucuresti, precum si a echipamentelor de conectare a sucursalelor in parametrii proiectati; informarea in timp real a orice anomalie a acestora
- Implementarea politicilor de securitate impotriva accesului neautorizat la resursele interne hardware/software ale companiei
- Asigurarea functionarii optime a serverelor de Windows 2000, 2003 si Active Directory
- Asigurarea bunei functionari a serverelor de linux (Slackware, qmail)
- Rezolvarea solicitarilor de asistenta tehnica


CERINTE

Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra si indeplinesti urmatoarele conditii:
- Studii medii sau superioare
- Cunostiinte despre sistemele de operare Windows desktop;
- Cunostiinte de depanare PC (hardware, software);
- Cunostiinte de depanare imprimante (hardware);
- Cunostiinte de networking (cablare, TCP/IP);
- Permis de conducere categoria B.
- Persoana inteligenta, obiectiva, perseverenta, cu spirit de echipa


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania, avand peste 4600 de angajati. Vel Pitar incurajeaza initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala. Angajatii nostri au sanse egale de promovare, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

Grupul Vel Pitar pretuieste si dezvolta un sistem de crestere a nivelului de pregatire profesionala si morala a angajatilor sai, pentru a putea desfasura pe termen lung o activitate benefica pentru angajatii, actionarii si clientii sai, pe care ii respecta si carora doreste sa le satisfaca asteptarile" - " Valorile si normele grupului Vel Pitar"

Succesul grupului Vel Pitar este construit in fiecare zi de catre oamenii care lucreaza aici. Iata de ce ne incurajam angajatii sa isi dezvolte abilitatile si ii recompensam pentru performanta obtinuta. Pentru a-i ajuta sa inteleaga mai bine valorile grupului, Vel Pitar a conceput pentru angajatii sai un "Cod de Conduita" care ii ajuta pe noii membri ai echipei Vel Pitar sa afle ce tip de comportamente asteptam de la ei cand reprezinta Vel Pitar.

Suntem pregatiti sa ne "reinventam" permanent, fiind constienti ca invatarea continua este esentiala pentru a fi eficienti intr-o lume in continua schimbare. Avem programe de instruire orientate catre toate categoriile de angajati si pentru toate domeniile de activitate, astfel incat fiecare sa poata beneficia de o pregatire profesionala la nivel european. Fie ca e vorba de cursuri sustinute de parteneri externi sau de cursuri predate de catre cei mai buni profesionisti din organizatie, fiecare angajat beneficiaza de minim 40 de ore de instruire anual.

Oferim sanse egale de promovare tuturor angajatilor nostri, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in Vel Pitar.

Pentru a aplica va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de intentie, specificand domeniul de interes, la adresa de e-mail :elena.simion@velpitar.ro sau fax: 406 62 05.