ADMINISTRATOR RETEA IT

SC TITAN SA

09-08-2013 | EXPIRA LA 08-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Opereaza sisteme PC si alte echipamente periferice pentru buna procesare, stocare si si folosire a datelor de business, stiinta, inginerie sau a altor informatii.

Asigura suport utilizatorilor in rezolvarea problemelor aparute in timpul folosirii sistemului informatic, retelei sau a PC-ului.
Ofera raspunsuri si pune diagnosticuri pentru problemele aparute prin comunicarea cu utilizatorii.

· Raspunde la cerinte si intrebari, ofera asistenta legata de sisteme si calculatoare.

· Identifica probleme si erori, ofera utilizatorilor sfaturi si solutionari.

· Interactioneaza cu personalul responsabil cu suportul tehnic, pentru raportarea problemelor aparute in folosirea aplicatiilor.

· Se poate implica folosirea bazei de date pentru managementul problemelor si a altor sisteme de suport.

· Asigura intretinerea computerelor si a inregistrarilor operate.


CERINTE

Studii superioare in domeniu - Informatica, Calculatoare, Cibernetica
Experienta minimum 2 ani in depanare, configurare, administrare sisteme
Sisteme Operare MS
Lb. Engleza - nivel mediu
Candidatul ideal este responsabil, comunicativ, poseda gandire analitica, capacitate de sinteza, capacitate de a lucra cu termene, sub presiune, de gestiona proiecte multiple.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Titan este parte din grupul Good Mills - cu sediul in Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.