Administrator IT

Smart Management Agency

03-02-2008 | EXPIRA LA 04-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Intretinerea si dezvoltarea infrastructurii informatice (statii de lucru, servere, retele LAN si VPN) si de comunicatii (echipamente centrale telefonice PBX, Fax, telefoane mobile, WAP etc) respectiv mentinerea functionarii la parametri optimi ale acestora.
- Instalarea si mentinerea nivelului de upgrade corespunzator ale sistemelor de operare (Windows, Linux) si ale programelor infrastructurale respectiv de birou (tip Office, dictionare, etc.)
- Securizarea sistemului informatic si ale retelelor de comunicatii.
- Asigura integritatea datelor informatice firmei, prin elaborarea si implementarea unei strategii de backup/recuperare respectiv securizare de date.
- Pastreaza evidenta tuturor echipamentelor de calcul/comunicatie si a licentelor.
- Asigura instruirea utilizatorilor in exploatarea echipamentelor din dotare si a lucrului in retea.
- Elaborarea si intretinerea anumitor aplicatii ajutatoare ca urmare a cerintei postului respectiv la cererea conducerii.
- Frecvente deplasari in teritoriu


CERINTE

- Studii superioare tehnice.
- Experienta in domeniu (conform descrierii postului) de minim 1-2 ani.
- Cunostiinte temeinice de hardware (asamblare, diagnostizare), de sisteme de operare Windows XP/2000/Server resp. Linux, retele LAN, Internet si VPN, echipamente de comunicatii fixe si mobile respectiv securizare (firewall, antivirus, antispyware etc.
- Experienta in configurarea serverelor securizate de comunicatii ( mail si Internet ) si de fisiere bazate pe Linux.
- Cunoasterea limbii Engleze la nivel avansat (scris, citit, conversatie)
- Responsabilitate, conduita morala, abilitati de comunicare , spirit de echipa, independenta.
- Rezistenta la lucrul in conditii de stres, prioritizare si rezolvare eficienta a sarcinilor, capacitate de efort sustinut, disponibilitate la program de lucru prelungit


DESCRIEREA FIRMEI

Smart Management Agency este o agentie specializata in domeniul resurselor umane, ce ofera servicii complexe, de la recrutarea si plasarea de personal pentru toate nivelurile profesionale si manageriale pana la consultanta si audit organizational. Dispunand de experienta profesionala a consultantilor nostri si de instrumente specifice resurselor umane (baze de date extensive, instrumente de evaluare si design organizational etc.), agentia noastra ofera posibilitatea de a gasi si atrage cei mai buni specialisti, dar si de a optimiza activitatea interna a organizatiei si de a dezvolta angajatii in acord cu business planul si stategia de viitor a companiilor client. Smart Management Agency furnizeaza servicii de calitate, ce vin sa dezvolte cunostintele, si ridice gradul de pregatire al angajatilor si si creasca sansele de angajare a tuturor celor ce intra in relatie cu noi, pentru a-si atinge stilul de viata dorit, obiectivele lor profesionale. Serviciile noastre au la baza intelegerea profunda a nevoilor si cererilor angajatorilor avand ca principal obiectiv asigurarea unui proces rapid si complet de recrutare, mentinere si dezvoltare a resursei umane, a companiilor client.
Smart Management Agency va ofera sprijinul in realizarea obiectivelor dorite, in urmatoarele domenii :
- Recrutare de personal
- Inchiriere forta de munca
- Training / Instruire
- Dezvoltare organizationala
- Consultanta si audit
- Outplacement