Administrator imobile

Sc Reinvent Business Vision SRL

24-11-2015 | EXPIRA LA 24-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura activitatea societatii din punct de vedere administrativ si logistic;
Planifica si asigura necesarul de materiale, produse non-alimentare;
Se asigura de buna desfasurare a activitatii departamentului Logistica;
Intermediaza relatia cu diverse institutii: banci, administratii financiare, posta etc. prin depunerea si/ sau ridicarea de documente;
Plata facturi;


CERINTE

- abilitatea de a lucra in echipa;
- abilitatea de a lucra sub presiune;
- capacitate de organizare si prioritizare;
- minim studii medii;
- permis de conducere categoria B;
- excelente abilitati de comunicare si negociere;


DESCRIEREA FIRMEI

Simtim ca, in afaceri, INCREDEREA ESTE ESENTIALA.
Analizam in profunzime fiecare caz in parte, gasim cele mai bune solutii, vorbim prin fapte si facem mai mult decat promitem.

Actionam cu convingerea ca, in afaceri, TIMPUL ESTE IMPORTANT .Performanta depinde de un management eficient. Ne mobilizam pentru a obtine cea mai rapida solutie valida la cererile clientului. Prioritatile clientului devin prioritatile noastre.

Stim ca, in afaceri, INFORMATIA ESTE FACTORUL CHEIE. Excelenta are la baza un management competitiv al cunostintelor. Investim o parte insemnata din resursele si eforturile noastre pentru a ne largi si aprofunda pregatirea si pentru a fi permanent informati cu privire la orice schimbari din ariile de activitate.

Apreciem CALITATEA SI PROFESIONALISMUL IN AFACERI.
Experienta de peste 15 ani ne obliga sa facem din conduita responsabila si din calitatea superioara a serviciilor trasaturi ale activitatii noastre. In plus, cautam permanent sa ne autodepasim. Succesul prezent si viitor al clientilor nostri este responsabilitatea noastra neintrerupta.