Administrator Credite PJ si PFA

LIBRA INTERNET BANK SA

10-06-2014 | EXPIRA LA 10-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raspunde de procesul de administrare a creditelor, incepand cu momentul aprobarii creditului de catre persoanele competente, derularea creditului si pana la momentul rambursarii integrale a acestuia.
- Intocmeste contracte de credite, scrisori de garantie si contracte de garantie, conform competentelor din activitatea de creditare
- Acorda credite, retine comisioane, efectueaza inregistrari contabile de corectie aferente activitatii de creditare si efectueaza operarea platilor aferente utilizarii creditelor (acolo unde este cazul);
- Raspunde de efectuarea corecta a tragerilor din credite.
- Verifica ca rambursarile creditelor se fac in conformitate cu limitele aprobate (limita, scop, fara sume restante, clauzele contractului, etc).
- Urmareste permanent scadentele si restantele aferente creditelor clientilor PJ/PFA si efectueaza schimburile valutare necesare achitarii acestora.
- Urmareste termenele limita si datele expirarii politelor de asigurare, indeplinirea conditiilor de rulaj (incaseaza comisionul aferent in cazul neindeplinirii rulajului), scadenta biletelor la ordin in alb ce garanteaza creditele si reiinoirea garantiilor in cazul expirarii acestora.
- Calculeaza, urmareste si inregistreaza provizioanele.
- Raspunde de raportarea activitatii legate de creditare.


CERINTE

- Absolvent studii superioare.
- Bun organizator
- Atitudine proactiva
- Creativitate si spirit de initiativa
- Capacitate de analiza si sinteza


BENEFICII OFERITE

- Conturarea unui brand personal - pentru ca oferim posibilitati reale de promovare dupa numai 6 luni de la angajare
- Sansa de a te face remarcat - pentru ca la noi initiativa si implicarea sunt valorizate
- Meritocratie - pentru ca performanta ta este recunoscuta si apreciata corespunzator

Asteptam C.V.-urile dvs. pe fax la: 021/2306565 sau e-mail la: jobs@librabank.ro
Aplicatiile vor fi tratate cu maxima confidentialitate.
Numai candidatii eligibili vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

In Libra Internet Bank iţi oferim un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.
Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.


Te asteptam alaturi de echipa noastra!