Administrator Credite Mari Corporatii

Banca Romaneasca

23-07-2014 | EXPIRA LA 22-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Transpunerea termenilor aprobarilor in contractele de credit si de garantie si implementarea informatica a acestora.
-Monitorizarea permanenta a creditelor corporatii de la acordare pana la rambursarea integrala.

Responsabilitati principale
Executa lucrarile specifice de administrare a creditelor, in conformitate cu termenii procedurii de administrare credite corporatii, cu instructiunile primite pe cale ierarhica de la superior, avand drept cadru obligatoriu aprobarea de credit


CERINTE

Educatie: studii superioare economice/tehnice
Limbi straine: limba engleza la nivel mediu - scris, vorbit, citit
Experienta in activitatea de administrare a creditelor corporate
Experienta in redactarea contractelor de credit si de garantie
Experienta in monitorizarea conditiilor contractuale pe toata durata valabilitatii contractului de credit
Abilitati/ cunostinte specializate: abilitati IT (MSWord, Excel, Powerpoint, etc) nivel avansat, abilitati IT (Access) nivel baza, cunoasterea legislatiei si a reglementarilor BNR privind activitatea de creditare

Competente:
atentie la detalii
organizare,
rezistenta la stres
comunicare
spirit de echipa
capacitate de analiza si sinteza
spirit de echipa


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienţă de 18 ani de activitate, Banca Românească oferă clienţilor săi o gamă largă de produse şi servicii pentru persoane fizice şi pentru corporaţii.

În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din Europa de Sud-Est, Grupul National Bank of Greece (NBG), a achiziţionat pachetul majoritar la Banca Româneasca S.A., deţinând în prezent 89,070% din capitalul social al acesteia. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) este un alt acţionar important, deţinând 10,209% din capitalul social al băncii.

Prin susţinerea financiară a grupului, capitalul Băncii Româneşti s-a majorat substanţial, ajungând în prezent la aproximativ 200 milioane Eur. Banca Românească dispune de o reţea naţională formată din 134 de sucursale, din care 36 sunt situate în Bucureşti şi 6 centre de afaceri.

Grupul NBG este cel mai mare grup financiar din Republica Elenă fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York. Grupul NBG deţine o poziţie dominantă pe piaţa serviciilor financiare din Grecia, cu peste 1000 unităţi bancare în ţară şi în străinatate şi un portofoliu de 10 milioane de clienţi.

În afara activităţilor bancare specifice, Grupul National Bank of Greece desfaşoară în România o serie de alte operaţiuni în diverse domenii financiare. Dintre companiile mai reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se numără: NBG Securities Romania, Societatea de asigurare - reasigurare GARANTA, NBG Leasing IFN S.A şi NBG Factoring Romania.