Administrator Cont pentru Bucuresti – perioada determinata

PROCREDIT BANK

13-08-2010 | EXPIRA LA 20-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele responsabilitati: Identifica nevoile clientilor, consiliaza si recomanda serviciile si produsele bancare adecvate Gestioneaza activitatea de management a clientelei prin intretinerea si dezvoltarea relatiilor de parteneriat cu clientii bancii Deschide si administreaza conturile clientilor Verifica si valideaza ordinele de transfer receptionate la ghiseu precum si documentatia aferenta acestora Intocmeste rapoarte interne si externe Promoveaza produsele si serviciile bancii, in special cele referitoare la operatiuni in lei si valuta, atat in interiorul cat si in exteriorul sediului bancii, in cadrul campaniilor de promovare special organizate


CERINTE

Daca te identifici cu misiunea si valorile bancii noastre, doresti sa afli mai multe despre alte tari si culturi si corespunzi profilului urmator: Studii superioare Cunostinte medii de operare PC Aptitudini excelente de comunicare si relationare Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj Atitudine dinamica, spirit de echipa Capacitate de rezolvare a problemelor in timp util,
iti oferim un loc de munca interesant si plin de provocari intr-un mediu international dinamic, caracterizat printr-o ierarhie simpla.

Documentele care insotesc aplicatia trebuie sa cuprinda motivele pentru care consideri ca te potrivesti postului pentru care aplici. Te rugam sa ne prezinti in detaliu motivele pentru care ai ales sa aplici, raportandu-te la informatiile incluse pe website-ul grupului nostru (www.procredit-holding.com) si pe cel al bancii (www.procreditbank.ro).

Doar candidatii selectati vor fi contactati de catre Departamentul de Resurse Umane pentru a participa la testul de evaluare. Cunostintele de matematica elementara, contabilitate si limba engleza de baza constituie un plus in evaluarea aplicatiei tale.

Aplicatia se trimite la hr@procreditbank.ro, pana la data de 20 August 2010. Te rugam sa specifici in subiectul e-mail-ului postul si locatia pentru care aplici.
(Vor fi luate in considerare doar CV-urile trimise in formatul existent pe site-ul nostru)
Toate aplicatiile sunt confidentiale.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Procredit este format din 21 de institutii financiare concentrate pe furnizarea de servicii bancare responsabile pentru afacerile foarte mici, mici si mijlocii din tarile in curs de dezvoltare si cu economii de tranzitie. Dorim sa fim banca pentru toate nevoile acestor afaceri, oferind servicii financiare complete si transparente. Dezvoltarea acestora contribuie la cresterea economica si la crearea locurilor de munca.
Mai mult, ne concentram efortul pe dezvoltarea unei culturi a economisirii in randul persoanelor fizice si pe furnizarea de servicii bancare transparente clientilor care traiesc si lucreaza in comunitatile in care operam.