Achizitor Proiecte Tehnice

MEGA IMAGE

10-08-2015 | EXPIRA LA 09-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Negocierea conditiilor contractuale de achizitie pentru: echipamente tehnice, lucrari de executie cladiri, amenajari si servicii specifice;
Mentinerea evidentei si actualizarea contractelor existente;
Asigurarea celor mai avantajoase conditii de colaborare cu furnizorii specifici implicati in lucrari de executie/amenajari;
Identificarea celor mai bune produse si servicii , prin analiza si selectia ofertelor disponibile pe piata de specialitate;
Actualizarea si verificarea constanta a preturilor din baza de date;


CERINTE

Studii superioare finalizate (de preferat, domeniul tehnic – Facultatea de Constructii);
Experienta pozitie similara (mentenanta tehnica) 1-3 ani;
Cunostinte in domeniul ofertare – devize lucrari constructii, instalatii electrice si sanitare;
Cunostinte operare PC (MS Office) si Autocad (Viewer);
Cunostinte limba engleza nivel avansat;
Adaptabilitate, excelente abilitati de negociere si comunicare;
Abilitati de organizare, atentie la detalii;
Rezistenta la stres, pro-activitate, lucrul in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

MEGA IMAGE este un lant de supermarket-uri cu o puternica prezenta atat la nivel international, cat si la nivel national. Facand parte din Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamica ce se afla in plin proces de expansiune.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati website-urile noastre:
www.delhaizegroup.com, www.mega-image.ro.

Avand o experienta internationala de peste 140 de ani, MEGA IMAGE este prezenta pe piata din Romania din anul 1995, dezvoltandu-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clientilor si colaboratorilor sai.

Prin urmare, nu ar trebui sa surprinda pe nimeni faptul ca viziunea noastra este: Hranitor, Sanatos, Sigur si Accesibil. Impreuna livram ce este mai bun din MEGA IMAGE, pentru viata.

Impreuna aspiram sa imbogatim intr-un mod sustinut viata clientilor si a angajatilor nostri, precum si a comunitatilor pe care le deservim.
Impreuna oferim, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.
Suntem in permanenta legatura cu colegii nostri din cadrul grupului. Invatam, cultivam talente si inovam.

Impartasim un set comun de valori, care ne fac sa devenim mai puternici atat in echipa, cat si individual. Aceste valori reprezinta fundamentul comportamentului nostru si cheia succesului nostru.

Valorile noastre sunt:
Hotarare
Integritate
Curaj
Modestie
Umor


MEGA IMAGE, o companie mereu in cautare de talente

Functiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerentei strategice si prin facilitarea executiei propriu-zise.

Retailul iti ofera mereu sansa de a te dezvolta intr-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit si munca in echipa este pretuita intotdeauna.

Alaturandu-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra intr-o organizatie multinationala, flexibila, dinamica, responsabila din punct de vedere social, care incurajeaza initiativele si dezvoltarea personala a angajatilor sai. Deasemnea, vei avea multe oportunitati pentru a invata si a te conecta cu colegii tai din intreaga lume.

Este aceasta organizatia care TI se potriveste?
Atunci alatura-te ACUM echipei MEGA IMAGE!

Te rugam sa trimiti aplicatia ta la: recrutare@mega-image.ro
Sau sa aplici online pe: www.mega-image.ro

Iti multumim!