ACCOUNTANT PAYABLE-DUTCH SPEAKER

SC OBIETTIVO LAVORO ROMANIA SRL

24-03-2013 | EXPIRA LA 23-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania angajatoare este o firma multinationala ce ofera stabilitate si posibilitatea de integrare intr-un mediu profesionist. Misiunea postului este de a asigura acuratetea inregistrarilor contabile si mentinerea relatiei cu furnizorii companiei din Olanda.
Responsabilitati:

- Contabilizare in SAP facturi si deconturi cheltuieli
- Mentinerea comunicarii cu furnizori din Olanda
- Raportare catre Team Leader si Service Center Manager


CERINTE

- Studii superioare Economice sau de Limbi straine-Neerlandeza
- Experienta in contabilitate minim 1 an (de preferat respectiv obligatorie pentru absolventii de Limbi Straine)
- Cunostinte de limba Olandeza la nivel avansat
- Cunostinte de SAP (reprezinta un avantaj)
- Cunostinte de limba Engleza (reprezinta un avantaj)
- Capacitate de organizare si prioritizare
- Abilitati de lucru in echipa


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate precum si a serviciilor de munca temporara.
Depunerea candidaturii la Obiettivo Lavoro Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele Dvs profesionale si identifica oportunitati sigure.Sarcina noastra consta in a identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele Dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei Client pe de alta parte.
Pentru noi nu exista profile profesionale de vandut. Noi cunoastem persoane cu nume carora dorim sa le gasim un loc de munca. Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Site-ul nostru : www.ol-resurseumane.ro