ACCOUNTANT PAYABLE

SC OBIETTIVO LAVORO ROMANIA SRL

09-01-2013 | EXPIRA LA 08-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Inregistrari contabile legate de operatiuni cu furnizorii si deconturi cheltuieli
- Mentinerea legaturii cu furnizorii
- Asigura acuratetea inregistrarilor contabile


CERINTE

- Studii Superioare in domeniul economic
- Cunostinte bune Standarde de Contabilitate (RAS, IFRS)
- Experienta minim 1 an in cadrul unui post similar
- Abilitati foarte bune de limba Germana (nivel conversational si scris)
- Cunostinte de utilizare program SAP sau programe similare (constituie un avantaj)


BENEFICII OFERITE

- Salariu
- Tichete de masa
- Decont transport
- Alte beneficii


DESCRIEREA FIRMEI

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate precum si a serviciilor de munca temporara.
Depunerea candidaturii la Obiettivo Lavoro Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele Dvs profesionale si identifica oportunitati sigure.Sarcina noastra consta in a identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele Dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei Client pe de alta parte.
Pentru noi nu exista profile profesionale de vandut. Noi cunoastem persoane cu nume carora dorim sa le gasim un loc de munca. Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Site-ul nostru : www.ol-resurseumane.ro