Account Sales Representative

ACTIV RECRUITMENT GRUP

19-02-2016 | EXPIRA LA 20-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

 Realizează planul de vânzări şi venituri pentru portofoliul de clienţi alocat.
 Realizează săptămânal prognoza rezultatelor de venituri şi vânzări.
 Înregistrează şi actualizează zilnic informaţiile privind oportunităţile de vânzare în APIS CRM, conform standardelor de completare a informaţiilor distribuite intern.
 Oferă asistenţă şi asigură consultanţă clienţilor din portofoliu.
 Prezintă şi promovează produsele şi serviciile furnizate de companie clienţilor din portofoliu.
 Dezvoltă relaţii de afaceri puternice cu clienţii din portofoliu, care să contribuie la furnizarea unor informaţii importante pentru planificarea strategiilor privind produsele şi pachetele de servicii şi pentru fundamentarea tarifelor acestora.
 Întocmeşte şi actualizează fişele de clienţi conform modelelor prestabilite şi în termenele comunicate de şeful ierarhic superior.
 Prospectează permanent piaţa pentru identificarea de noi clienţi şi pentru creşterea cotei de piaţă a brandului şi a produselor companiei.
 Monitorizează competiţia şi evoluţia pieţei în domeniul învelitorilor metalice pentru a identifica şi comunica intern aspectele care necesită îmbunătăţire.
 Creează şi menţine o imagine favorabilă companiei în faţa clienţilor.
 Transmite lead-uri de vânzări, generate la clienţi din alte portofolii, către titularul portofoliului respectiv şi ajută la conversia lor în contracte semnate.
 Pregăteşte informaţiile necesare revizuirii performanţei şi susţine o prezentare - cu frecvenţa de minim o data pe lună, cu scopul revizuirii obiectivelor la zi şi a planurilor pe perioada următoare.
 Întocmeşte în termen rapoartele cerute de superiori.
 Informează şefii ierarhici superiori despre orice problemă apărută.
 Respectă Contractul Colectiv de Muncă, Regulamentul Intern al companiei, Codul de Conduită, normele de protecţie a muncii şi PSI, procedurile şi instrucţiunile de lucru.
 Răspunde de menţinerea stării tehnice, estetice şi de integritatea tuturor obiectelor din dotare: laptop, telefon etc.
 Este responsabil de exploatarea maşinii din dotare în bune condiţii, se informează permanent şi respectă Codul Rutier în vigoare şi Politica Internă de Maşini .
 Păstrează în bune condiţii toate dotările maşinii: trusa medicală, extinctor, etc., precum şi documentele maşinii.
 Atribuţiile de serviciu nu sunt limitative, ele putând fi completate ori de câte ori este necesar sau situaţia o impune.
 Pe parcursul desfăşurării activităţii, ţinuta obligatorie este tip business.
 Pe perioada concediilor sau a altor situaţii care se ivesc, predă/preia reprezentantului de vânzări care / pe care îl înlocuieşte activităţile în curs de derulare pentru client.


CERINTE

Studii medii- superioare; studiile comerciale în domeniul comercial/construcţii constituie avantaj.
Experienţă minim 2 ani în domeniul vânzarilor materialelor de construcţii.
Disponibilitate de a călători.
Permis de conducere categoria B (fără incidente).


BENEFICII OFERITE

Salariu fix.
Bonusurile sunt calculate trimestrial,


DESCRIEREA FIRMEI

www.activrecruitment.ro

Servicii de recrutare si selectie personal, executive search, head-hunting, evaluare psiho-profesionala, outplacement si consultanta in domeniul resurselor umane. Servicii personalizate, pentru a se potrivi cu fiecare dintre cerintele specifice ale partenerilor nostri.

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este pasiunea pentru domeniul resurselor umane!