Account manager - reseller market

Vector International

20-11-2008 | EXPIRA LA 26-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prospecteaza continuu piata( Bucuresti si alte orase mari din tara) in vederea identificarii de potentiali clienti ( firme care vor redistribui produsele Vector International)
Urmareste cresterea portofoliului de clienti si mentinerea clientilor deja castigati
Realizeaza oferte de pret, consilieaza clientii in alegerea celor mai bune solutii, urmareste derularea contractelor
Raporteaza constant evolutia vanzarilor


CERINTE

Experienta in vanzarea de produse de birotica-papetarie sau experienta in vanzarea de produse non-food / servicii
Persoana comunicativa si foarte ambitioasa
Cunostinte bune de operare PC
Permis de conducere cat. B


BENEFICII OFERITE

Salariu fix motivant + bonuri de masa + comision in functie de vanzarile realizate
Suport pentru obtinerea unor rezultate excelente: indrumare si training, materiale de promovare - catalog de produse si mostre, toate dotarile de birou necesare comunicarii cu clientul, masina de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

VECTOR INTERNATIONAL si-a inceput activitatea in anul 1997. Inca din primii ani firma si-a construit un nume pe piata de profil ca importator de birotica si papetarie. In momentul de fata firma noastra detine in portofoliu peste 3000 de articole ale unor marci internationale de renume. Aceste produse se afla in stoc si pot fi livrate acolo unde doreste clientul. Din anul 2006 firma este certificata ISO 9001:2000. Profesionalismul relatiilor de afaceri cu partenerii nostri straini a determinat imbunatatirea continua a raportului calitate-pret al produselor importate fapt ce a condus la o dezvoltare constanta a companiei noastre. In cei 11 ani de activitate am reusit sa devenim o prezenta activa pe piata, imbunatatindu-ne vizibil imaginea.