ACCOUNT MANAGER

LOGICODE SA

03-08-2008 | EXPIRA LA 09-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa devii un profesionist in domeniul vanzarilor? Doresti sa abordezi acest domeniu intr-o maniera B2B? Esti o persoana perseverenta si cu mult spirit practic, care isi atinge obiectivele? Esti comunicativ si entuziast? Vrei sa reusesti?
Foarte bine! Inseamna ca esti exact persoana pe care o cautam.
Daca doresti sa iti construie¿ti o carier¿ in cadrul unei companii centrate spre profesionalism, performan¿¿ ¿i calitatea serviciilor acum ai oportunitatea sa faci parte din echipa LOGICODE.
Postul presupune:
- Gestionarea bazei de clienti existenta.
- Identificarea de noi oportunitati.
- Crearea si dezvoltarea interesului pentru sistemele de etichetare, culegere automata a datelor promovate de LOGICODE S.A. precum si pentru aplicatiile software create de LOGICODE S.A.
- Abordarea noilor prospecti si identificarea cerintelor specifice acestora.
- Vanzarea echipamentelor specifice tehnologiei codurilor de bare: imprimante, scanere, etc.
- Dezvoltarea de solutii tehnice si sustinerea lor in vederea contractarii. In acest sens colaboreaza cu departamentul tehnic si departamentul logistic.


CERINTE

- Bune cunostinte tehnice- hardware.
- Abilitati de comunicare si negociere, persuasiune si prezentare profesionala si personala, gandire stategica, dinamism, implicare.
- Cunostinte de limba engleza.
- Permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv bazat pe experienta si performanta individuala a candidatului.
- Oportunitatea dezvoltarii carierei
- Sustinere in activitate, implicare in luarea deciziilor, participare alaturi de o echipa tanara de profesionisti.
- Sesiuni de training externe/ interne organizate de firmele partenere


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem prima firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare (www.logicode.ro).

Experienta acumulata ne permite sa rezolvam cerintele specifice fiecarui beneficiar, in cadrul unei game largi de aplicatii, oferind, la un standard avansat de calitate, solutii complete de etichetare si marcare industriala, de culegere automata a datelor, care sa asigure cresterea competitivitatii acestora prin monitorizarea activitatii si eficientizarea actului decizional, prin reducerea costurilor si cresterea productivitatii beneficiarilor.

Reusim sa oferim servicii complete si de calitate prin sprijinul unor parteneri de elita : Intermec, Datamax, Markem, Avery Dennison, Casio, Syntech Information (CipherLAB).

Specificul activitatii noastre impune un personal calificat si motivat. De aceea exista un interes major in dezvoltarea angajatilor si in asigurarea unor conditii de munca si salarizare optime.

Suntem acum interesati in dezvoltarea echipei LOGICODE SA cu inca 4 pozitii de junior account manager. Ai incredere in ceea ce poti demonstra si alatura-te noua!