* ARHITECT JUNIOR pentru Constructii Civile si Industriale

TRENKWALDER-SOBIS S.R.L.

24-07-2007 | EXPIRA LA 23-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clinetul nostru este prezent in piata din anul 1996, in prezent fiind lider in Romania in productia de teava si fitinguri de material plastic pentru alimentare cu apa, cu gaz, pentru canalizare, instalatii sanitare si de incalzire.
Pentru antreprenorii si comerciantii din Romania sau din afara tarii, este un important furnizor de solutii si sisteme de realizare si functionare a diverselor instalatii.

Responsabilitati:
- intocmirea documentatiilor specifice (tema proiectare, planuri functionale, detalii de executie, inclusiv amenajari interioare pentru birouri etc);
- urmarirea si coordonarea activitatilor de proiectare si executie a lucrarilor de investitii ale firmei (puncte noi de vanzare, depozite, sedii);
- analiza ofertelor de la furnizori de materiale si executanti de lucrari;
- evaluarea si supervizarea calitatii lucrarilor;
- adaptare spatii existente.


CERINTE

- studii superioare de specialitate;
- experienta minim 2 ani;
- abilitati de operare: Autocad, Corel Draw, Adobe Photoshop, 3DStudio Max, Allplan (avantaj), Microsoft Office;
- abilitati de comunicare si lucru in echipa;
- disponibilitate la deplasari in tara.


BENEFICII OFERITE

- salariu fix+ bonus pe proiect;


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder-Sobis este o companie austriaca specializata in servicii de consultanta in domeniile RESURSE UMANE SI CERCETARI DE PIATA. Echipa noastra de consultanti furnizeaza solutii complexe si personalizate la provocarile pe care le implica RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI-INSTRUIREA ANGAJATILOR-DEZVOLTAREA ORGANIZATIEI. Va asteptam la sediile noastre din Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Arad, Brasov, Baia Mare, Oradea, Pitesti si Constanta.