Tinichigiu structurist Aviatie

GI Group

24-05-2018 | EXPIRA LA 24-05-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea activitatii:

- Executa piese simple dupa desen;
- Executa reparatii structurale conform schitelor, desenelor, manualului de reparatii;
- Executa operatii de nituire, strangeri tarate.


CERINTE

Candidatul ideal:

- Absolvent de Liceu Tehnic sau Scoala Profesionala
- Poseda bune cunostinte de desen tehnic;
- Buna cunoastere si folosire a instrumentelor de masura si control;
- Rigoare, organizarea muncii, calitatea relațiilor umane, capacitate de exprimare în scris și oral, rezistență la stres;


BENEFICII OFERITE

Se ofera;

- Contract pe perioada nedeterminata;
- Tichete de masa;
- Bonus Paste, Craciun
- Salariu competitiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Gi Group este una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii pentru dezvoltarea pieței forței de muncă.
Grupul oferă servicii de muncă temporară și permanentă, recrutare și selecție, servicii de consultanță și training cât și alte servicii complementare domeniului resurselor umane. Datorită prezenței directe cât și a parteneriatelor strategice la nivel global, clienți din peste 40 de țări din Europa, Africa, Asia și America pot beneficia de serviciile noastre.
Clasată la nivel global ca fiind una dintre cele mai mari companii de resurse umane, clasament realizat de către Staffing Industry Analysts, compania este membră corporate a World Employment Confederation - Confederația Mondială a Ocupării Forței de Muncă (fostă CIETT). În anul 2015, Gi Group a avut colaborări cu peste 12.000 de companii, cu o cifră de afaceri de 1.600 milioane de euro.