Programator PHP/MySQL

Inovativ Media

10-08-2008 | EXPIRA LA 16-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Implementarea paginilor dinamice: PHP, Mysql
Proiecte cu grad mediu de dificultate
Colaborarea in vederea realizarii site-urilor


CERINTE

- Cunostine temeinice Php, Mysql
- Experienta in domeniu obligatorie + portofoliu
- Rapiditate
- Respectarea standardelor web
- Simplitate si functionalitatea lucrarilor


BENEFICII OFERITE

- Pe proiect realizat


DESCRIEREA FIRMEI

Advertising, creatie, printuri, webdesign, reclame, media.
Toate acestea Inovativ Media le ofera pietei. O piata care la prima impresie doreste cantitate si nu calitate, dar care spre surprinderea multora se schimba: doreste cantitate cu multa calitate.

Calitatea reprezinta filozofia noastra. Clientul este cel vizat. Angajatul este piesa de rezistenta. Restul este frumusetea publicitatii. Daca crezi in aceasta filozofie alatura-te noua.

Inovativ Media a fost infiintata in 2005 avand de la inceput avantajul experientei oamenilor si a unui portofoliu bogat de lucrari si clienti. In acest timp ne mandrim cu multe realizari: avem o echipa creativa si unita, am creat marci noi ca Omme, Inscape, Antalus, Fudi, Purvie, Megusto, avem lucrari originale si calitative de print, multimedia si web - apreciate si remarcate, ne mandrim cu clienti importanti castigati si cu clienti vechi pastrati.


Lucram pentru Lefrumarin, Carmolimp, Comprest, Vectra Service, Condmag, Bere Trei Stejari Sibiu, Schiedel, Autoliv, Omme, Hotel Alpin Poiana Brasov, Hotel Belvedere Predeal, Farmacom, Sinto Chim.