Programator Javascript / PHP

S.C. Eyescape Media S.R.L.

08-12-2006 | EXPIRA LA 14-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul selectat va avea ocazia sa lucreze la proiecte interesante, de o complexitate medie-mare, atat pe cont propriu cat si in echipa.

Postul necesita o cunoastere buna a cerintelelor de programare impuse de mediul web, precum si bune capacitati de organizare si analiza.


CERINTE

- Cunostinte de php foarte bune.
- Cunostinte OOP.
- Cunostinte Javascript.
- Reprezinta un avantaj cunostintele de XML, Linux (configurare Apache, configurare bind si VPN).


BENEFICII OFERITE

- Salariul motivant, negociabil in functie de experienta si de performante. Va rugam sa includeti in CV-ul dumneavoastra asteptarile salariale.

- Pentru performante individuale se acorda bonusuri periodice.

- Persoana angajata va putea sa isi perfectioneze abilitatile profesionale intr-un mediu destins, bazat pe colegialitate, colaborare si recunoasterea valorii, si de a avansa in cadrul organizatiei o data cu dezvoltarea ei.
Mediu relaxat; iesiri in oras sau in afara orasului; colegi extraordinari si in genere cam tot ce este necesar pentru a nu simti orele de munca ca pe o cazna.


DESCRIEREA FIRMEI

Bazandu-ne pe o experienta de 10 ani si peste 250 de proiecte finalizate pentru prestigiosi clienti romani si straini, realizam solutii online eficiente, care aduc avantaje cuantificabile: diminueaza costurile de comunicare, cresc vanzarile si sporesc fidelitatea utilizatorilor fata de brandul clientului.

Ceea ce ne diferentiaza sunt competentele in materie de organizare a continutului in medii virtuale (Content Management Systems). Stim cum sa realizam aplicatii web in care continutul sa fie usor de administrat, prezentat clar si atractiv pentru utilizatori, si organizat.