ORGANIZATOR DE COLECTORI

Easy Asset Management IFN SA

06-02-2013 | EXPIRA LA 08-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabil pentru înființarea, organizarea, controlul și instruirea echipei de Colectori, cu scopul de a crește sumele colectate de către Companiei.
Responsabil pentru îndeplinirea obiectivelor de colectare stabilite echipei în cadrul portofoliului de credite acordat.
Responsabil pentru alocarea obiectivelor de colectare, echipei sale de Colectori. Asistă și verifică îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru Colectorii subordonați.
Responsabil cu informarea echipei sale de Colectori, în legătura cu noutățile și modificările din procedurile de colectare ale Companiei.
Este responsabil și verifică abuzurile comise de echipa lui de Colectori.
Responsabil pentru colectarea, administrarea și predarea corespondenței purtată cu clienții care au întârzieri, către Birourile Regionale.
Participă împreună cu RM la planificarea, elaborarea și realizarea acțiunilor împotriva clienților problematici.
Ofera idei noi şi recomandări cu privirea la calitatea procedurilor de gestionare a clienților problematici în fața RM-ului.


CERINTE

Studii medii.
Foarte bune cunoștințe operare MS Office (Word, Excel, Internet)
Sociabilitate - Abilitatea de a se exprima clar, precis și argumentat, în formă scrisă și orală. Ascultă atent și analizează calitățile individuale ale interlocutorilor săi. Acordă un feedback corect;
Abilități analitice și de luare a deciziilor;
Abilitatea de a lucra în echipă;
Abilitatea de a rezolva probleme și conflicte – angajatul va încerca să evite în comportamentul său situațiile conflictuale;
Abilitatea de planificare a activității – planificare în concordanță cu obiectivele stabilite și prioritățile în activitate.


DESCRIEREA FIRMEI

instituție financiară non-bancară