ORGANIZATOR ACTIVITATE TURISTICA

POIANA RASNOAVEI - DORIPESCO

23-07-2013 | EXPIRA LA 25-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raspunde de realizarea BVC pe divizia AGREMENT pentru toti indicatorii Contului de Profit si Pierdere in vederea cresterii cifrei de afaceri si a profitabilitatii acestei divizii.
- Este in subordinea Coordonatorului de Activitati “Delta din Carpati Doripesco” si raporteaza si catre Directorul Economic, Directorul General si Consiliul de Administratie.
- Are in subordine sefii de puncte de lucru si angajatii acestora de pe toate locatiile si activitatile de agrement: restaurante, pescuit sportiv, birdwatching, vanatoare. Se bucura de sustinerea unui referent marketing si vanzari dedicat diviziei de agrement si a unui economist coordonator.
- Are ca principal obiectiv imbunatatirea performantelor economico-financiare ale diviziei de agrement, prin conceperea si punerea in practica a unei abordari unitare pentru locatia Poiana Rasnoavei - Doripesco :
- Abordarea unitara a restaurantului: meniuri, aspect, servicii, preturi, stocuri, politica de aprovizionare, evenimente, etc;
- Dezvoltarea activitatilor de agrement conexe (pescuit sportiv, birdwathcing, vanatoare): promovare, organizare evenimente, tururi, concursuri, etc
- Dezvoltarea de pachete de servicii integrate: CAZARE-MASA-ACTIVITATI AGREMENT si promovarea lor atat in tara cat si in strainatate


CERINTE

- Experienta de minim 10 ani in restaurante si/sau turism (tur-operatori)
• Spirit antreprenorial si organizatoric
• Buna intelegere a indicatorilor economico-financiari
• Preferabil cu experienta in strainatate in domeniul turismului si agrementului


DESCRIEREA FIRMEI

Pensiunea Poiana Rasnoavei - Doripesco este situata pe DN 73A, care leaga Brasovul de Predeal prin Rasnov, la km 14.
Cadrul natural este mirific, parca rupt din basmele copilariei, un loc in care grijile si problemele cotidiene dispar, iar relaxarea si buna dispozitie isi fac simtita prezenta inca de la intrare.
Pensiunea are o capacitate de cazare de 36 de locuri, un restaurant de 130 de locuri la care se mai adauga terasa si foisoarele.