Operator Statie de Epurare

HUMANGEST GROUP SRL

19-08-2011 | EXPIRA LA 18-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Operarea statiei de epurare a apelor uzate rezultate din procesul de productie si efectuarea lucrarilor de intretinere a echipamentelor aferente statiei;
- Regleaza parametrii de functionare a echipamentelor pentru o functionare optima a echipamentelor si a statiei in conformitate cu manualul de operare si cu procedura existenta astfel incat apa care iese dinstatie in canalizarea orasului sa fie in parametrii specificati de legislatia in vigoare.
- Verifica si inregistreaza parametrii de functionare a echipamentelor aferente statiei de epurare
- Asigura buna functionare a echipamentelor efectuand activitatile de mentenanta periodice conform manualelor si a procedurii existente
- Asigura stocul minim pentru chimicalele necesare in procesul tehnologic de epurare prin comenzi la furnizorul sau furnizorii de chimicale.
- Asigura curatenia in incinta statiei, in exteriorul incintei, pe acoperis, in rezervoare si in caminul de preluare si de deversare ape uzate respectiv epurate.
- Solicita interventia firmei/lor de service pentru remedierea defectiunilor sau pentru efectuarea reviziilor planificate
- Solicita interventia masinii de vidanjare atunci cand este nevoie
- Solicita ridicarea containerului cu namol presat.
- Solicita de la persoanei care are stivuitoristii in subordine inpartare cu stivuitorul a namolului rezultat in uerma operatiei de presare in baza permiselor de lucru.
- Insoteste si participa cu delegatii de la Compania Apa, sau alta companie agreata, pentru prelevarea de probe de apa in vederea efectuarii analizelor de laborator specifice
- Tine evidenta tuturor lucrarilor, defectiunilor, interventiilor, consumabilelor aferente statiei
- Intocmeste lunar un raport detaliat referitor la functionarea statiei. -- Respecta toate cerintele legislative SSM/SU/Protectia mediului in vigoare si aplicabile în conformitate cu pregătirea sa şi instruirile primite din partea companiei, astfel încât sa nu expuna la pericol de accidentare sau imbolnavire profesională atât propria persoana, cat şi alte persoane care pot fi afectate de acţiunile sau omisiunile sale în timpul procesului de munca.


CERINTE

- Studii medii
- Abilitati de lucru cu calculatorul – nivel mediu
- Abilitati de planificare – nivel mediu
- Limba engleza (scris/vorbit) – nivel incepator
- Intelege mediul de business local si constientizeaza rolul postului sau in cadrul companiei;
- Detine experienta in proiecte de echipa;
- Detine competente tehnice in aria sa de responsabilitate;
- Gestioneaza proactiv volumul de munca;
- Detine cunostinte tehnice.


DESCRIEREA FIRMEI

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.