Marketing Manager

EDITURA MIX

28-02-2008 | EXPIRA LA 29-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Viitorul nostru coleg va raspunde de cresterea imaginii firmei, a numarului de clienti (multumiti) si a incasarilor.


CERINTE

Se ocupa de relatia cu clientii (persoane juridice) si cu massmedia, actualizeaza informatiile de pe situl edituri, creaza si expediaza periodic newsletter-ul editurii, reprezinta firma la tirguri si expozitii, realizeaza studii de piata, concepe si implementeaza campaniile de marketing.

Candidatului ideal are experienta minim 2 ani si pasiune pentru marketing, are inteligenta, bun simt, creativitate, permis de conducere categoria B si experienta in conducerea autovehiculelor, este centrat pe obtinerea de rezultate, este absolvent de facultate de marketing/economie sau are cunostinte solide de specialitate dovedite prin rezultate concrete deja obtinute, cunoaste limba romana si engleza.
Candidatul perfect ar trebui ca deja sa fie familiarizat cu produsele (cartile) Editurii Mix.


BENEFICII OFERITE

conditii bune de lucru.
obiective provocatoare.
respect si recunoasterea meritelor.
plata in directa legatura cu rezultatele obtinute.


DESCRIEREA FIRMEI

Editura Mix este specializata in editarea si comercializarea cartilor din domeniile: autocunoastere, psihologie practica, spiritualitate, intelepciune, medicina naturista, esoterism etc. Editura Mix este un nume de referinta in acest domeniu, este membra a Asociatiei Editorilor din Romania si a fost situata de 2 ori pe primul loc in topul intreprinderilor din judetul Brasov. Mai multe detalii despre activitatea editurii puteti gasi pe siteul nostru: www.edituramix.ro