Manager Resurse Umane

SC POWER ALLIANCE SRL

11-02-2015 | EXPIRA LA 13-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- redactarea contractelor de munca si a altor documente aferente acestora
- redactarea contractelor cu beneficiarii (romani si/ sau francezi)
- mentinerea relatiei cu clientii companiei
- participarea la interviuri in cadrul procesului de recrutare


CERINTE

- limba franceza - nivel avansat
- experienta in domeniul resurselor umane


BENEFICII OFERITE

- un salariu atractiv
- reale posibilitati de promovare
- un mediu de lucru placut, in birourile noastre din centrul Brasovului


DESCRIEREA FIRMEI

Actor important pe piața muncii europene, Power Alliance Construction dispune în prezent de patru agenții amplasate strategic pe teritoriul României. Prin intermediul acestora, suntem în măsură să răspundem cererilor clienților noștri, societăți locale sau multinaționale, în diferite domenii de activitate.

Echipele formate și consolidate odată cu dezvoltarea companiei caută în permanență soluții pentru a satisface exigențele clienților noștri, în așa fel încât locurile de muncă disponibile să devină accesibile candidaților care posedă experiența și competențele adecvate.

Renumele societății s-a construit în timp, pe baza recomandărilor primite din partea clienților și salariaților. Ne definim, astfel, prin serviciile de înaltă calitate pe care le asigurăm acestora.

Avem convingerea fermă că atunci cand sunt apreciați la justa lor valoare, salariații sunt animați de motivarea și energia care le permit dezvoltarea personală și profesională. În egală măsură, atunci când dispun de personalul potrivit, clienții noștri își pot pune în practică proiectele, canalizându-și forțele în direcția dezvoltării lor. Esența eforturilor companiei este concentrată în acest principiu, prezent în fiecare etapă a activității noastre.