Kronwell Hotel angajeaza EXECUTIVE CHEF

Kronwell Brasov

24-05-2014 | EXPIRA LA 26-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele atribuţii:



Ca Executive Chef, sunteți responsabil pentru buna funcționare a întregii activităţi de bucătărie, producția de mâncare și toate celelalte acţiuni conexe și îi raportaţi direct F&B Managerului.

Executive Chef-ul va îndeplini următoarele sarcini, la cele mai înalte standarde :



1. Supraveghează livrarea produselor în cadrul restaurantului, asigurând continuitatea prin permanenta cerinţă de respectare a reţetelor, adecvarea cantităţilor de produse, corectarea metodelor de executare, prezentarea produselor în conformitate cu modelul prestabilit, drept cerinţe minime de standard.

2. Se asigură că sunt implementate standardele HACCP și că se respectă normele şi reglementările privind sănătatea şi securitatea în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor, a legislaţiei privind protecţia mediului şi a legislaţiei naţionale privind igiena şi sănătatea publică.

3. Îşi duce la îndeplinire toate atribuţiile şi responsabilităţile în cea mai eficientă manieră posibilă din punctul de vedere al costurilor, menţinând totodată şi aderând în permanenţă la standardele companiei. Controlează consumul de materie primă prin controlul porţiilor şi al producţiei, şi prin asigurarea respectării reţetelor companiei. Asigură eliminarea pierderilor prin dozarea preparării şi a procesului de producţie.

4. Monitorizează echipa din bucătărie pe parcursul activităţilor operaţionale, incluzând monitorizarea conformării cu exigenţele de producţie şi depozitare, cu regulile de conduită şi aspect profesional, etc. Controlează, evaluează şi păstrează evidenţa performanţei fiecărui membru al echipei având drept ghid fişa postului, acordând în mod prompt şi corespunzător corectarea, îmbunătăţirea şi sprijinul necesar.

5. Verifică în permanenţă toate bucătăriile, spaţiile de depozitare și toate zonele de producţie alimentară, pentru a se asigura că se respectă cele mai înalte standarde de igienă și de întreținere.

6. Asigură consistenţa calităţii, gustului, prezentării şi respectarea temperaturii corecte de servire a mâncării în toate outlet-urile hotelului.

7. Revizuieşte sau schimbă meniurile, atunci când este necesar.

8. În colaborare cu F&B Managerul hotelului, pregătește reţetarele pentru toate noile feluri de mâncare și propune schimbarea prețurilor atunci când este necesar.

9. Pregăteşte mostre din fiecare dish, face fotografii și le foloseşte în sesiunile de formare a angajaţilor.

10. Setează proceduri clare de control al calității în conformitate cu reglementările şi normele în vigoare.

11. Revizuieşte previziunilor lunare și se asigură că bugetul operațional al departamentului este respectat cu strictețe. La solicitare, pregăteşte şi livrează o previziune acurată asupra consumurilor, asistând în mod efectiv la pregătirea şi finalizarea unor necesare adecvate, în scopul prevenirii deficitelor.

12. Supraveghează cu succes programul de producţie şi necesarul de personal din fiecare secţiune a bucătăriei, adaptează în mod permanent programul de lucru şi de producţie, pentru a corespunde necesităţilor generate de fluctuaţia de clienţi..

13. Efectuează inspecții frecvente și riguroase, împreună cu managerul de F&B.





Experiența internațională sau la nivel naţional în ​​hoteluri, staţiuni sau nave de croazieră reprezintă un avantaj. Este necesară experiența de banqueting.



Ritmul de lucru este unul foarte alert. Acest lucru va necesita competențe sociale, emoționale și de conducere, în plus față de competențele menționate mai sus .


CERINTE

Cunostinte la nivel profesionist în domeniul gastronomic.
Abilităţi de comunicare.
Spirit de ordine şi disciplină.
Creativitate, flexibilitate, deschidere.
Cunoaşterea standardelor şi legislaţiei aplicabile în alimentaţia publică.
Competenţe de identificare a nevoilor şi dezvoltare a subordonaţilor.
Minuţiozitate, precizie, acurateţe.
Atenţie la detaliu.
Preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual.
Atitudine pozitivă şi abilităţi de a mobiliza echipa din subordine.


BENEFICII OFERITE

Beneficii: Pachet Salarial Atractiv!


DESCRIEREA FIRMEI

Couchette (inside of the Kronwell Hotel)– the place where passion and art ally.