Key Account Executive – Hunter

BIA Business Intelligence Alliance

24-11-2013 | EXPIRA LA 24-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

BIA HR recruteaza pentru una dintre cele mai importante companii din industria auto, un Key Account Executive – Hunter pentru judetele Brasov si Covasna.

Responsabilitati:

- Identifica potentiali clienti companii mari si mijlocii, din zona geografica alocata, cu scopul de a promova si vinde produsele companiei.
- Culege informatii si analizeaza potentialul zonei geografice/pietei alocate: companii mari si mijlocii, profilul, situatia financiara, situatia flotei detinute, persoane cu rol de decizie etc.
- Construieste si mentine relatii de afaceri potentiali clienti, in cadrul zonei geografice alocate si categoriilor de clienti alocate, pentru a genera noi vanzari.
Identifica permanent noi surse de potentiali clienti; cauta informatiile necesare pentru a evalua potentialul fiecarui client.
- Colecteaza si noteaza in baza de date informatiile relevante despre fiecare potential client; are o evidenta clara a potentialului fiecarui prospect si un plan de actiune pe termen mediu si lung. Valorifica aceste informatii pentru a transforma orice oportunitate in vanzare.
- Raspunde la solicitarile venite prin email sau telefonic din partea potentialilor clienti, contacteaza persoanele de decizie si stabileste imediat intalniri si prezentari.
- Tine evidenta activitatilor derulate. Pregateste rapoarte de activitate conform cerintelor comunicate de Managerul Vanzari si Managerul Vanzari Flote.


CERINTE

- Absolvent studii superioare
- Cunostinte operare calculator, aplicatiile Microsoft Office
- Cunostinte privind principiile si practicile vanzarii consultative
- Cunostinte privind principiile si practicile relationarii profesionale cu clientii
- Cunostinte generale privind derularea unei afaceri
- Cunostinte privind specificul vanzarilor de flote, administrarea flotelor, nevoile aferente clientilor de flote
- Experienta in vanzari de produse si/sau servicii catre clienti mari si mijlocii
- Carnet de conducere si experienta minim 1 an


DESCRIEREA FIRMEI

BIA Business Intelligence Alliance este prima companie romaneasca de recrutare fondata in anul 1992. In cei 13 ani de activitate BIA a activat ca una dintre cele mai puternice firme de recrutare, realizand o baza de date cu peste 70.000 de candidati care au beneficiat de serviciile BIA. Ca o consecinta fireasca a dinamicii mediului de afaceri din Rom?nia, BIA isi extinde portofoliul de servicii, oferind: - servicii de salarizare si administrare de personal, - servicii de recrutare si selectie de personal, - consultanta in resurse umane, - training si dezvoltare