Director Sucursala Brasov

ROMANIAN INT. BANK

29-01-2011 | EXPIRA LA 04-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atributii: Coordoneaza activitatea sucursalei, raspunde si participa in mod direct la realizarea tintelor stabilite pentru unitatea pe care o conduce, coordoneaza activitatea de creditare, vanzare produse, atragere clienti, promovare imagine banca.


CERINTE

Studii superioare de specialitate, experienta in sistem bancar minim 3 ani, experienta in functii de conducere, atitudine proactiva, dinamism, bun organizator, abilitati de comunicare, negociere si conducere, onestitate si profesionalism, fara sanctiuni disciplinare la locurile anterioare de munca, fara antecedente penale


BENEFICII OFERITE

Se ofera sansa unei cariere intr-o banca dinamica aflata in plina dezvoltare, lucrul cu o echipa de profesionisti in sistem bancar, mediu de lucru dinamic si flexibil, pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Romanian International Bank SA (R.I.B. S.A.) a fost infiintata in anul 1998 si ofera toata gama de servicii bancare, adaptate nevoilor clientilor sai, atat persoane fizice cat si persoane juridice, in RON si valuta. Aceasta include atragerea, mentinerea si investirea economiilor clientilor in produsele bancare oferite de catre R.I.B. S.A., cum ar fi : conturile curente, depozitele bancare, creditele si operatiunile de schimb valutar.

Banca este singurul reprezentant in Romania pentru RIA - Financial Services, pentru BANCOMER TRANSFER SERVICES si pentru EUROPHIL, societati financiare de prestigiu in serviciile de transfer international de bani.

R.I.B. S.A. este o banca cu capital privat romano americana cu o echipa de bankeri experimentati avand un program de dezvoltare, concentrat pe extinderea retelei de sucursale si pe consolidarea pozitiei pe piata externa. Totodata banca isi concentreaza eforturile in vederea consolidarii unei relatii avantajoase si apropiate cu clientii sai.

Obiectivele principale ale bancii sunt: valorificarea oportunitatilor, flexibilitate, siguranta si eficienta ridicata.

Banca opereaza prin Centrala sa din Bucuresti si printr-o retea de 33 sucursale aflate in Bucuresti si in tara.