Director IT – Pepiniera (Brasov)

GRUP PENTALOG

11-12-2010 | EXPIRA LA 17-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentalog a cunoscut o rata de crestere de aproape 400% in ultimii 6 ani. Avand in vedere extinderea constanta a echipei si a activitatii Pentalog, in structura companiei noastre apare firesc la acest moment integrarea unor noi pozitii cheie. Proiectele IT desfasurate acopera tehnologii diverse si o multitudine de arii de aplicabilitate a produselor software dezvoltate.

Creat in scopul de a dezvolta competente reale tinerilor care isi doresc sa inceapa o cariera in IT, Departamentul Pepiniera dezvolta de o maniera continua programe de Internship in cadrul Pentalog. Punte de trecere intre cunostintele teoretice dobandite in universitate si solicitarile unui proiect real de dezvoltare software, programul de formare din cadrul Pepinierei permite inclusiv incadrarea imediata a “absolventilor” in proiecte interesante. Drept urmare, datorita rezultatelor obtinute – un procent de circa 70% dintre participanti au fost integrati pana acum in echipa Pentalog.

Pentru a pastra standardele de calitate in activitatea noastra in conditiile unei expansiuni constante, alaturam in prezent o noua persoana in rolul de Director IT Pepiniera. Misiunea pe care o veti avea in cadrul Pentalog va fi de a asigura definirea si eficienta programului de formare pe termen lung, in perfect sincron cu strategia companiei in toate agentiile sale.

Responsabilitati principale :

- Stabilirea nevoilor de formare in functie de proiectele in curs, precum si de directia de dezvoltare specifica fiecarei filiale si tehnologii;
- Alaturi de Managerii din fiecare agentie, planificarea si gestionarea cursurilor, fie ele ca rezultat al unor cereri imediate, al unor evaluari si instruiri pe proiect sau ca rezultat al unei cereri externe;
- Gestiunea competentelor globale si cartografierea lor in functie de profilul fiecarui post;
- Capitalizarea cunostintelor (ofera accesibilitate la fluxul constant de informatii noi);
- Recrutarea si monitorizarea evolutiei stagiarilor (identificarea lor, inductie in programul de stagii, stabilirea obiectivelor, evaluari intermediare si finale de stagiu, transfer in productie);
- Transparenta in reactivitatea departamentului la cererile specifice companiei;
- Asigurarea unei comunicari globale eficiente cu privire la activitatea specifica desfasurata.


CERINTE

- Absolvent al unei facultati tehnice de profil;
- O cultura informatica bogata in diferite tehnologii IT (Java, .NET, C++, Objective C pentru iPhone, PHP, HTML, CSS, etc);
- Nivel avansat al limbii Engleze – obligatoriu;
- Cunostintele de limba Franceza reprezinta un plus;
- Buna intelegere la un nivel de ansamblu a business-ului IT;
- Capacitatea de adaptare a limbajului de discutie in functie de interlocutori (tehnici, comerciali, etc);
- Bune abilitati de organizare, comunicare si leadership;
- Capacitatea de a atinge obiectivele stabilite si de a gestiona termene limita si bugete.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime
- Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera
- Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural
- Asigurare de sanatate
- Tichete de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti,
Brasov, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orleans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M?. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 200 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.