Design/Flash developer (junior/ midlevel)

SC Aim 4 Solutions SRL

17-06-2014 | EXPIRA LA 17-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locul de munca este cu norma intreaga .

Este necesara limba engleza, nivel avansat .

Dezvoltatorul de Flash va avea de implementat landing page- uri interactive, jocuri si bannere pentru campanii de publicitate variate.
Abilitati de design sunt apreciate.


CERINTE

Avem nevoie de o persoana cu o buna cunoastere a Adobe Photoshop and Flash (animation and action script 2 or/ and 3), cu abilitati de grafic design. Cunostinte de Adobe Illustrator sunt un plus.
Candidatul trebuie sa fie bine organizat , creativ, precis , comunicativ , dornic de a invata si de a se imbunatati , si capabil de a lucra intr- o echipa .


BENEFICII OFERITE

Un salariu competitiv
Conditii bune de munca
Un loc de munca cu proiecte variate
Bune oportunitati de crestere si de formare
O echipa puternica
O atmosfera relaxata , informala , unde poti fi tu insuti
Activitati de teambuilding
Oportunitati de a creste

SC Aim4Solutions SRL este o companie profesionala de IT olandeza - romana ce furnizeaza solutii complete de web , inclusiv aplicatii , de publicitate si de hosting bazate pe cele mai recente tehnologii . Suntem specializati in dezvoltarea unei game largi de produse de la site- uri corporate si de web - shop- uri pentru sisteme financiare si administrative de publicitate online, precum si sisteme de management al continutului . Ca o companie internationala lucram cu multi parteneri internationali si clienti din intreaga lume . Suntem o echipa tanara, dinamica , care face mediul perfect pentru dezvoltarea profesionala