Database and Application Engineer

ROUTE 66 - Romania

25-05-2012 | EXPIRA LA 24-06-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Departamentul Operațiuni IT este cel care asigură mentenanța și dezvoltarea infrastructurii pentru clienți interni și externi (servere, rețele, baze de date, servicii server) pentru operațiunile curente.
În acest context, în cadrul echipei te vei ocupa de instalare, testare, întreținere, backup, optimizare si depanare de: baze de date, mail, FTP, web server și sistemul de monitorizare Nagios.


CERINTE

Absolvent de studii superioare în domeniile calculatoare sau informatică (ciclu de licență sau master), ai acumulat deja o bună experiență cu tehnologiile: MySQL, PostgreSQL, Apache HTTP Server, Round Robin Database, Sendmail, Dovecot, Oracle DB, Pro FTP și Directory Service, precum si cunoștințe despre instrumentele și mediul Linux. Posezi de asemenea cunoștințe generale de Office, precum și bune abilități de scripting (Bash, Perl și/sau PHP).
Deținerea unei certificări Oracle Certified Professional - MySQL 5 Database Administrator, PostgreSQL DBA 8, Oracle Certified Expert - MySQL 5.1 Cluster Database Administrator, PostgreSQL CE 7.4 Gold, PostgreSQL CE 8 Silver, Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional reprezintă un atu.
Dacă la aceste competențe se adaugă disciplina, gândirea logică și analitică profundă, orientarea către rezultate, precum și capacitatea de a rezolva probleme în completă autonomie, ești candidatul pe care îl căutăm și te invităm să faci parte din echipa noastră.


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea de a lucra alături de o echipă de profesioniști
Acces la tehnologii hardware şi software avansate
Formări de specialitate si teambuilding-uri regulate
Un pachet salarial competitiv
Un pachet de relocare dacă nu locuiești în Brașov
Tichete de masă
Acces gratuit la bazele sportive şi de recreere (piscină, fitness, aerobic, fotbal)
Pentru mai multe detalii sau pentru a aplica la acest post, te invităm sa ne scrii la adresa careers@66.com sau sa ne contactezi la numărul de telefon 0268-54 96 37.


DESCRIEREA FIRMEI

EXPRIMA-TE. INOVEAZA. CREEAZA.

Ideile tale completeaza solutiile noastre!

In anul 2004, ROUTE 66 a fost prima companie din lume care a realizat o solutie de navigatie onboard pentru telefoane mobile. Din acel moment, ROUTE 66 este o bine cunoscuta companie in industria navigatiei mobile, avand ca parteneri strategici companii cum ar fi Samsung, HTC si Sony Ericsson.

Sediul central este in Elvetia, si avem birouri deschise in Europa de Vest, Europa de Est si China. Din anul 1999, Centrul de Cercetare-Dezvoltare al companiei ROUTE 66 este localizat in Brasov. Aici este locul unde programatorii pasionati din Romania creeaza solutii de navigatie inovative, care sunt folosite zilnic de milioane de utilizatori din intrega lume. Elementele cheie ale succesului nostru sunt pasiunea, calitatea, creativitatea si inovatia.

Pentru Centrul nostru de Cercetare-Dezvoltare de la Brasov, cautam candidati potriviti pentru pozitia metionata anterior.