consilier asigurari

ARPEMIX-CONSULT BROKER DE ASIGURARE

21-12-2016 | EXPIRA LA 20-01-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul implică administrarea portofoliului existent de clienţi pentru una dintre agenţiile noastre, coordonarea reţelei de intermediari (colaboratori), emiterea poliţelor de asigurare,efectuarea inspecţiilor de risc, consilierea clienţilor şi colaboratorilor pe probleme de asigurări. De asemenea presupune dezvoltarea portofoliului de clienţi şi a reţelei de colaboratori, implicarea în activităţile de promovare şi publicitate ale agenţiei de asigurari.


CERINTE

Abilităţi: creativitate, iniţiativă, abilităţi dezvoltate de comunicare, organizare, planificare, capacitate de colaborare şi muncă în echipă, bunele maniere la serviciu.
Cunoştinţe: cunoştinţe operare calculator, experienţa în asigurări poate constitui un avantaj, de asemenea experienţa în vânzări poate constitui un avantaj. Permis de conducere obligatoriu.


BENEFICII OFERITE

- salariu fix plus prime în funcţie de realizările agenţiei de asigurări din care va face parte consultantul. Postul nu presupune încheierea de asigurări în nume propriu (a nu se confunda cu postul de agent de asigurare sau asistent în brokeraj).
- telefon de serviciu,
- pregătire profesională în domeniile: elemente tehnice ale asigurărilor, tehnici de negociere, comunicare în afaceri, dezvoltare personală, marketingul afacerilor, etc.


DESCRIEREA FIRMEI

ARPEMIX-CONSULT SRL este o firma de intermediere si consultanta in domeniul asigurarilor din Romania ( broker de asigurare ). Importanta pe care o acordam faptului ca producerea unui risc care a fost ignorat atrage dupa sine pierderi financiare , reprezinta esenta intelegerii activitatii desfasurate de profesionistii in asigurari. Practic numai o analiza specializata poate arata dimensiunea costurilor financiare initiale ce inlocuiesc pierderile posibile in cazul producerii unui risc asigurat.