ARHITECT ¿ 3 posturi

D\'Art - Proiect

06-10-2006 | EXPIRA LA 12-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

MUNCA INDIVIDUALA SAU IN ECHIPA (cui se subordoneaza;, are subalterni, alte persoane care ocupa posturi similare)

Munca se desfasoara atat individual cat si (mai ales) in echipa, postul subordonandu-se direct sefului atelierului de proiectare si directorului firmei.

Posturi similare sunt ocupate de alte personae.

PROGRAM DE LUCRU

De luni până vineri: 8:00 ¿ 17.00 cu 1 ora pauza de masa.

Firma este orientate cu precadere asupra indeplinirii sarcinilor individuale si colective asumate si mai putin asupra respectarii cu strictete a programului de lucru.


CERINTE

STUDII: FACULTATE DE ARHITECTURA / DE CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE, ABSOLVITA, CU DIPLOMA DE LICENTA.

CANDIDATUL IDEAL:
foarte creativ, productiv, bun cunoscator al programelor de proiectare, rezistent la stress, cooperant, sociabil, echilibrat, PROFESIONIST, PERFECTIONIST, dornic de afirmare, avid de cunostinte in domeniu, si lista poate continua¿!


BENEFICII OFERITE

SALARIZARE / ALTE BENEFICII:

- Salarizarea corespunzatoare a angajatilor, motivarea permananta a acestora si recompensarea lor in functie de rezultatele obtinute, sunt elemente princiale ale politicilor financiare ale companiei.

- Departamentul de Resurse Umane este cel care trateaza, urmareste si dezvolta, in mod individual, relatia cu angajatii.

- Orele suplimentare efectuate ca urmare a unui volum ridicat de muca se platesc dublu.

- Toti angajatii se bucura de beneficii substantiale cu toate ocaziile (de ex. sarbatori), prime de concediu, ¿al 13-lea salariu¿, premii consistente pentru rezultate bune. Firma ofera deplasari in tara si in strainatate pentru specializari, conferinte, sau odihna si organizeaza periodic team-building.

- Firma dispune de autoturisme de serviciu si telefoane mobile


DESCRIEREA FIRMEI

D\'ART - PROIECT este o companie in plina ascensiune, cu un nume consacrat pe piata proiectarii constructiilor si a urbanismului din Brasov. Dispune de un sediu ultra-modern, situat intr-un imobil de birouri, in centrul civic si de afaceri al orasului. Beneficiaza de echipamente IT complexe, de ultima generatie (statii grafice puternice, echipate cu cate doua monitoare TFT de 20¿), precum si de aparatura specifica activitatii de proiectare (retea gestionata de un server ultraperformant, server de internet dedicat, plotter, copiator, imprimante laser si jet, notebook-uri, videoproiector, etc). Conditiile de lucru oferite sunt exceptionale, toate spatiile fiind mobilate, finisate si dotate la standarde foarte ridicate.

Din anul 2005 compania D¿ART - PROIECT este certificata ISO 9001, ISO 14001 si IQNet. Intreaga activitate a firmei, condusa dupa principiile managementului modern, este orientata, cu predilectie, spre dezvoltare continua, inovatie, perfectionare profesionala, bunastarea si progresul angajatior, responsabilitate sociala.

Portofoliul impresionant de lucrari, realizate de un colectiv profesionist, dinamic si foarte \"simpatic\", completeaza cartea noastra de vizita, de care suntem foarte mandrii.