arhitect

D Art - Proiect

12-10-2007 | EXPIRA LA 11-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

proiectare de arhitectura, urbanism, amenajarea teritoriului, design.


CERINTE

Creativitate, cunostinte solide de arhitectura (FACULTATE DE ARHITECTURA), dorinta de studiu si perfectionare, cunostinte de utilizare a softurilor de specialitate (ArchiCAD, AutoCAD, etc.), spirit deschis si sincer, comunicativ, capacitate de integrare rapida intr-un colectiv tanar si dinamic.


BENEFICII OFERITE

Se ofera un salariu net de 2.500 - 5.000 de euro pe luna pentru INALTA CALIFICARE, 1.500 - 2.500 de euro pentru experienta solida in domeniu (5-10 ani), 700 - 1.500 de euro pentru experienta medie (3-5 ani)
Se ofera prime pentru rezultate deosebite in activitate, prime de sarbatori, prime pentru concedii. Alte beneficii: masina de serviciu, telefon, internet, soft-uri licentiate, literatura de specialitate, legislatie, conditii de lucru excelente.
Salariile vor creste odata cu performantele.
CV-urile se pot trimite si prin Fax la numerele: 0268 547712, sau 0268 547713


DESCRIEREA FIRMEI

D Art Proiect este o companie care ofera servicii de proiectare in domeniul arhitecturii, urbanismului, amenajarii teritoriului, design-ului si alte servicii complementare. In cei 10 ani de experienta acumulati D Art Proiect a realizat proiecte pentru sute de mii de metri patrati de constructii rezidentiale, comerciale si industriale in Brasov si alte orase mari din tara.
Politica de baza a companiei este atragerea celor mai bine pregatiti specialisti in domeniu, prin oferirea unor conditii de lucru exceptionale, a multor alte avantaje si prin grija deosebita pentru un inalt nivel de calitate a vietii angajatilor.