Area Sales Manager - Romania si Europa de Est

SC VISUAL FAN SRL

01-04-2008 | EXPIRA LA 01-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Implementeaza proiecte de dezvoltare a vanzarilor de soft si sisteme de navigatie la nivel nationbal si in Europa de Est.


CERINTE

Studii superioare
Experienta in vanzari minim 3 ani, experienta in vanzarea de softuri si sisteme de navigatie constituie avantaj .
Cunostinte despre softuri si sisteme de navigatie constituie avantaj.
Cunostinte avansate de limba engleza
Experienta in conducerea unei echipe minim 1 an , bune abilitati de leader , persuasiv, automotivat , comunicativ.
Disponibilitate pentru delegatii in tara si in strainatate.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant


DESCRIEREA FIRMEI

VISUAL FAN este o societate comerciala, infiintata in anul 2002, cu sediul central in Brasov ce are ca obiect principal de activitate comertul en-gross cu produse electronice si electrocasnice. Activitatea companiei se afla intr-un permanent proces de dezvoltare.
In acest moment societatea are 3 puncte de lucru cu depozit (Brasov, Bucuresti, Timisoara) si peste 100 firme colaboratoare. Din categoria societatilor colaboratoare fac parte atat magazinele de profil cat si clienti internationali (hypermarket-uri Hiproma-Carrefour; cash&carry - Selgros Cash&Carry).
In prezent gama de produse este alcatuita din Televizoare, DVD-uri, Videorecordere Sisteme Home Cinema, Sisteme Home Theatre, Aspiratoare si urmeaza ca pana la finele anului 2007 gama sortimentala sa se diversifice treptat adaugandu-se noi articole precum: camere video, aparate foto, telefoane mobile si fixe etc.
Toate produsele sunt comercializate sub marca proprie ALLVIEW, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti