Angajam Agent Imobiliar

Continental SRL

11-10-2011 | EXPIRA LA 10-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentul Imobiliar / Brokerul Imobiliar (Cod C.O.R.: 341301) se ocupă în principal cu activitatea de ofertare, primire şi prelucrare a cererilor şi ofertelor şi de tranzacţionare a imobilelor.


CERINTE

• Ofertare
• Primire şi prelucrare cereri
• Primire şi prelucrare oferte
• Tranzacţionare
• Întocmirea documentelor de evidenţă şi raportare a activităţii
• Gestionarea şi arhivarea documentelor
• Utilizarea echipamentelor periferice
• Comunicarea interpersonală
Experienta în imobiliare constituie un avantaj;
- Studii medii, studiile superioare constituie avantaj:
- Abilitați de comunicare și negociere;
- Capacitatea de a lucra în echipa și de a lua decizii;
- Cunoștințe operare PC;
- Limba engleza constituie avantaj
- Permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

Dotarea materială: autovehicul de serviciu, telefon fix, telefon mobil, fax, copiator, imprimantă, scanner, calculator electronic, computer, materiale consumabile, materiale promoţionale, echipamente de înregistrare audio-video, etc.;
Echipamente software: Microsoft Windows XP, Microsoft Office XP, Adobe Acrobat, Adobe Photoshop, programe de managementul clienţilor, baze de date, programe legislative etc.;
Alte resurse: acces internet, abonament telefon mobil; Accesul la informaţii confidenţiale: are acces nelimitat la documentele care ţin de sarcinile de servici, inclusiv la documentele şi bazele de date privind clienţii, furnizorii şi distribuitorii; restricţiile de manevrare a acestora se aplică doar în cazul secretelor de serviciu aşa cum au fost reglementate de lege; în cazul altor informaţii accesul se realizează cu acordul personalului responsabil cu paza şi protecţia informaţiilor respective, sau conform regulamentelor organizaţiei.
-comisioane si bonusuri atractive


DESCRIEREA FIRMEI

Siguranţa financiară e ceea ce caută orice doritor de a deveni proprietar...
O ofertă bună e ceea ce îşi doreşte orice potenţial cumpărător care păşeşte într-o agenţie imobiliară...
Un renume e ceea ce dobândeşte în timp o agenţie imobiliară care oferă atât proprietarilor cât şi cumpărătorilor o intermediere perfectă...
Dar cum perfectul nu există, noi, agenţia imobiliară Continental am reuşit până acum şi încercăm ca prin profesionalism şi dăruire să facem o diferenţă pe piaţa imobiliară.
Noi nu spunem "orice client este important"; noi certificăm prin tranzacţiile încheiate că nici un colaborator al firmei nu a găsit loc de obiecţii în ceea ce ne priveşte...

Maleabilitatea, spiritul tânăr, amabilitatea şi consecvenţa sunt caracteristici de bază ale colectivului implicat în această societate imobiliară.
Varietatea ofertelor sprijină de asemenea conduita unei agenţii imobiliare care se vrea a fi demnă de încrederea tuturor categoriilor de colaboratori.
Prin noi, CONTINENTAL, a găsi ceea ce se caută nu este o corvoada ci o simplă soluţie a dorinţelor clienţilor noştri. Prin noi, CONTINENTAL, toata birocraţia legată de a deveni proprietar devine un pas cât se poate de mărunt pe care fiecare trebuie să îl facă.
Dacă am căuta un slogan al firmei putem spune ca acela ar fi: PRIN NOI TOTUL DEVINE MAI SIMPLU!